ISO 9001 Tüm Prosedürler

merhaba arkadaşlar satış pazarlama prosedürü ile ilgili dökümanı olan var mı ?

merhaba arkadaşlar satış pazarlama prosedürü ile ilgili dökümanı olan var mı ?
satış pazarlama olarak değilde üretim planlama prosedürü olarak ifade ettik biz satış sürecini genel ifade ile örnek olarak bu prosedürü göndereyim örnek iş akışı da göndereyim belki işinize yarar

Ekli dosyalar

• P09 - Üretim Planlama Prosedürü(R05).doc
    487.5 KB · Görüntüleme: 306
  • PS04-Üretim Planlama Prosesi.doc
    506 KB · Görüntüleme: 272
arkadaşlar merhaba, Pazarlama satış akış şeması oluşturuyorum. Fakat buradaki örnekler de daha cok satışa yönelik akış. pazarlamaya da yönelik akışlar varsa paylaşabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• SatınAlma İş Akışı.docx
    151 KB · Görüntüleme: 226
  • Satın Alma Ve Stok Yönetimi Prosedürü 2.docx
    33.1 KB · Görüntüleme: 222
merhaba arkadaşlar prosedürler arasında üretim var mı ?ya da üretim el kitabı veya prosesi mi olur ? bilen bir arkadaş cevaplayabilir mi ?

merhaba arkadaşlar prosedürler arasında üretim var mı ?ya da üretim el kitabı veya prosesi mi olur ? bilen bir arkadaş cevaplayabilir mi ?

tabiki üretim prosedürünüzün olması lazım ve bu prosedürün uygulama adımları ile örtüşen bir de prosesinizin olması lazım

merhaba arkadaşlar ,
otomasyon ile ilgili otomasyona ala talimatı ya da prosedürü elinde olan var mı ?Teşekkürler.

Merhaba

üretim planlama prosedürü örneği paylaşır mısınız?
Yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim

Merhabalar,
Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Konfigürasyon ile alakalı bir prosedür örneği var mıdır elinizde acaba? Rica etsem paylaşabilir misiniz?

merhaba,

Ürün güvenliği ve PSCR talimat yada prosedürünüz varmı örnek olarak bakabileceğim

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri