Risk Ve Fırsatları Değerlendirme Formları Ve Prosedürü

Fatih Bey merhaba emeğinize sağlık çok kıymetli çalışmalar bunlar, bir öğrenci olarak çok faydalanacağım. Teşekkürler.
Eğer elinizse varsa IATF 16949 ve ISO 50001:2018 Türkçe standartları benimle paylaşır mısınız? Mail adresime göndermek isterseniz [email protected] adresine gönderebilir misiniz? Bir araştırma için yararlanmam gerekiyor.

arkadaşlar servis bölümü süreci ile ilgili risk analizi örneği verebilecek arkadaş var mı ? durumum kritik. Yardımcı olmanızı rica ederim.

Merhaba ,emeğinize sağlık ben dokümanlarda geçen formları göremedim paylaştıklarınız arasında yüklerseni çok mennun olurum şimdiden teşekkürler..
Merhaba.
Prosedür ve formlar ilgili mesajın içerisinde mevcut.

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Risk analizleri örneklerini iletiyorum. umarıım faydalı olur arkadaşlar. yorumlarınızı da bekliyorum. bazı yerlerde eksiklikler olabilir.
Merhabalar,

Satış bölümü ile ilgili sadece tek risk analizi mevcut ama satınalma ve ik birimlerinde risk analizini taraflar ve hususlar olarak ele almışsınız. Ben o kısmı anlayamadım.

revize edilmeden önceki halini eklemişimdir
çok teşekkürler, bir de benim tablomda risk yanında da fırsat sütünu vardı ama sizin tablonuzda tespitin türü olarak belirtilmesi de iyi olmuş bence.
bizde muhasebe konusunda geçtiğimiz yıl denetimde bir talep olmadı risk tablosu konusunda onunla ilgili de bir tablo hazırlamadım, acaba bu yıl istenir mi bilemiyorum.

Merhabalar,

Risk değerlendirme tablosunda, risk türünü belirtmemiştim ben, bazı örneklerde risk türleri de belirtilmiş. Bu konuda nasıl bir yol izlemek gerekiyor acaba, çok farklı örnek tablolar olunca elimizde risk değerlendirme tablolarını iyileştirmeye çalışırken kafa karışabiliyor :)

Fatih Bey, merhaba.
Elinizde ithalat, ihracat süreçleriyle ilgili dökümanlar var mıdır? süreç diagramları, risk analizler vb.

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri