Anladım. Çok Teşekkür ederim.
Biz iç hususlarda kurumsal bilgi ve tecrübeler, dış hususlarda hammadde temini ve kritik hammadde tekeli olarak ele aldıkÖrneğin üretimde kimyasal kullanılıyor ve kullanılan kimyasallar bir süre sonra makine parçalarında tıkanmaya sebebiyet veriyor ve ürün kalitesini bozuyor.
merhaba risk analizi eğitimi sunum şeklinde var mı ? yardımcı olabilir misiniz ?
teşekkürler
Fatih bey merhaba kalite yönetim sistemi süreci ile ilgili riskler ve fırsatlar ile alakalı elinizde örnek var mı?Merhaba,
Ekte risk ve fırsatları değerlendirme formlarını ve prosedürünü bulabilirsiniz.
Servisten kasıt nedir? Hangi hizmete yönelik ?arkadaşlar servis bölümü süreci ile ilgili risk analizi örneği verebilecek arkadaş var mı ? durumum kritik. Yardımcı olmanızı rica ederim.
servis hizmetleri prosedürüServisten kasıt nedir? Hangi hizmete yönelik ?
satış sonrası destek gibi..servis hizmetleri prosedürü
Merhaba ,emeğinize sağlık ben dokümanlarda geçen formları göremedim paylaştıklarınız arasında yüklerseni çok mennun olurum şimdiden teşekkürler..Merhaba,
Ekte risk ve fırsatları değerlendirme formlarını ve prosedürünü bulabilirsiniz.
Merhaba.Merhaba ,emeğinize sağlık ben dokümanlarda geçen formları göremedim paylaştıklarınız arasında yüklerseni çok mennun olurum şimdiden teşekkürler..
Merhabalar,Risk analizleri örneklerini iletiyorum. umarıım faydalı olur arkadaşlar. yorumlarınızı da bekliyorum. bazı yerlerde eksiklikler olabilir.
revize edilmeden önceki halini eklemişimdirMerhabalar,
Satış bölümü ile ilgili sadece tek risk analizi mevcut ama satınalma ve ik birimlerinde risk analizini taraflar ve hususlar olarak ele almışsınız. Ben o kısmı anlayamadım.
çok teşekkürler, bir de benim tablomda risk yanında da fırsat sütünu vardı ama sizin tablonuzda tespitin türü olarak belirtilmesi de iyi olmuş bence.revize edilmeden önceki halini eklemişimdir