tasarım süreci ile ilgili risk analizini bulabildiniz mi ?bulabildiyseniz paylaşabilir misiniz?Merhaba
çok güzel çalışmalar teşekkürler.
Feyz olması açısından, tasarım süreci ile ilgili risk analizi çalışmanızı paylaşabilir misiniz?
tasarım süreci ile ilgili risk analizini bulabildiniz mi ?bulabildiyseniz paylaşabilir misiniz?Merhaba
çok güzel çalışmalar teşekkürler.
Feyz olması açısından, tasarım süreci ile ilgili risk analizi çalışmanızı paylaşabilir misiniz?
merhaba elinizde tasarım süreci risk analizi var mı ?Tasarım ile ilgili tüm formlar ektedir.
Merhaba Leyla Hanım,tasarım süreci ile ilgili risk analizini bulabildiniz mi ?bulabildiyseniz paylaşabilir misiniz?
teşekkür ederim . [email protected]Merhaba Leyla Hanım,
mail adresinizi paylaşırsanız örnek bir çalışma gönderebilirim.
Merhaba Leyla Hanım,
Leyla Hanım Merhaba,Merhaba Leyla Hanım,
Herkese Merhaba,merhaba arkadaşlar.ilgili form bana ait değil sanırm yanlış anlaşıldı.eğer @Cagoz hanım izin verirse gönderebilirim.
çok teşekkür ederim.Herkese Merhaba,
Madem reytingler yükseldi, o halde herkes için erişilebilir yapalım
Ekteki çalışmalar 9001 belgesine sahip deri üretim tesisi için yapılmıştır. Sektörünüzün türü, yapısı, firmanızın durumu farklı sonuçlar oluşturmalıdır.
Ayrıca bu çalışma yapılırken COVİD-19 henüz yoktu, bu konu ile ilgili riskleri de göz önünde bulundurup eklemenizi tavsiye ederim.
Mevcut çalışma otomotiv (16949) için yetersiz kalacaktır. Tavsiye etmiyorum.
ps: form formatı @fthtncl 'den uyarlamadır.
Herkese kolay gelsin
Merhaba paylaştğınız kaynaklar ben gibi bu işte yeni tecrübe edinmeye başlayanlar için gerçekten çok iyi yol göstericiler... paylaşımlarınz için teşekkür ederim...Tasarım ile ilgili tüm formlar ektedir.
İşte bu... Aradığım doyurucu yanıt buydu... Dediğiniz mantıklı... Standart sana sadece YAP diyor. YÖNTEM sana kalmış... Tabi bir de yıl sonu kıl bir denetçi gelirse... vay o zaman![]()
![]()
Kapatmışım kendimi bir kümesin içine, dünyadan haberim yok.
Peki bu forumda bir çok danışman var veya uygulama yapanlar var. Benim derdim BENCHMARK yapmak... Yani millet nasıl yapıyor?
Her zaman yardımcı olmaya çalışırım
Merhabalar,
İlginiz için teşekkür ederim.
Kuruluşun bağlamı ve taraf analizi hakkında forumda epey araştırma yaptım ancak ilerleyemedim.
Örnek paylaşabilir misiniz?
Merhabalar,
İlginiz için teşekkür ederim.
Kuruluşun bağlamı ve taraf analizi hakkında forumda epey araştırma yaptım ancak ilerleyemedim.
Örnek paylaşabilir misiniz?