Merhabalar. Calistigim firmada ic denetim surecini sifirdan insa etmeye calisiyorum. Birkac hafta onceki yeniden belgelendirme denetimimzide efektiv olmadigi gerekcesiyle bir minor aldik. Bununla ilgili asagidaki gibi birkac sorum var.
1) Bu sureci su sekilde yonetmeyi planliyorum. Gorusleriniz ve yorumlariniz degerli;
- Sureci nasil ilerletecegimizin bir kaplumbaga diagrami ile olusturulmasi
- Ic denetci / resource yeterliliklerinin belirlenmesi, bununla ilgili bir yeterlilik matrisi olusturdum
- Surec risk analizinin yapilmasi / management side
- Tum bunlara gore prosedurun olusturulmasi
2) Elimde maalesef efektiv bir denetim plani templatei yok. Denetci de bizim elimizdekini cok begenmedi zaten. Boyle etkili, goze hitap eden bir denetim plani template'iniz varsa benimle paylasir misiniz?
1) Bu sureci su sekilde yonetmeyi planliyorum. Gorusleriniz ve yorumlariniz degerli;
- Sureci nasil ilerletecegimizin bir kaplumbaga diagrami ile olusturulmasi
- Ic denetci / resource yeterliliklerinin belirlenmesi, bununla ilgili bir yeterlilik matrisi olusturdum
- Surec risk analizinin yapilmasi / management side
- Tum bunlara gore prosedurun olusturulmasi
2) Elimde maalesef efektiv bir denetim plani templatei yok. Denetci de bizim elimizdekini cok begenmedi zaten. Boyle etkili, goze hitap eden bir denetim plani template'iniz varsa benimle paylasir misiniz?