Merhabalar ıso 9001:2015 revizyonu için risk ekip lideri ve risk ekibi üyeleri görev tanımları için örnek doküman olan var mı?
Risk ekibi lideri de genelde kys sürecini takip eden kişi oluyor. Bu yönde de onun görev tanımına eklemeler yapmanız yerinde olacaktır. Süreçlerin risk değerlendirmesiyle ilgili gerekli çalışmaların yapılmasına liderlik etmek v.s. gibi.
Bu arada denetiminiz için şimdiden başarılar diliyorum
Bizde 3 kişilik Kalite Sistem ekibi Yönetim Temsilcisinin yaptığı işleri paylaşmış durumda mesela. Risk belirleme için ayrıca bir ekibe gerek yok. Görev tanımı ihtiyacı da yok bence. Süreç sahipleri kendi risklerini belirler ve KYS ekibi ile paylaşır. Görev tanımlşarı içerisine 1 er madde eklemekle çözebilirsiniz.
Bu arada denetiminiz için şimdiden başarılar diliyorum
Rica ederiz. İşinizi gördüyse ne mutlu.Birbirinden kıymetli fikirleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok kısa sürede revizyon sürecini 22000 denetimi ile birlikte atlattım. Bazı şeyler acele ile yapılmak durumunda oldu. Kapsam genişletme ile sürece henüz dahil olan arkadaşlarım var uygun olmayanları güncelleyebilirim. Fakat arkadaşlarım için oldukça faydalı olduğu kanaatindeyim. Denetçiler tarafından da kabul gördü. Tekrar teşekkürler.![]()