Türk İşaret Dili Destekli Yönetim Sistemleri Eğitimi

YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM PAKETİ Entegre Yönetim Sistemi Eğitimi ISO 9001 + ISO 14001 + ISO 45001 Bir Arada Kalite, Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği standartlarını tek eğitimde öğrenin. 6 Başarı Sertifikası~20 Saat3 Standart Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Başarı Sertifikası ile Kalite Uzmanı Olun Kurulumdan iç denetime, sürekli iyileştirmeye kadar tüm süreci öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Başarı Sertifikası ile İş Güvenliği Uzmanı Olun Risk değerlendirme, tehlike analizi ve iş kazası önleme süreçlerini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 27001 Bilgi Güvenliği Başarı Sertifikası ile Bilgi Güvenliği Uzmanı Olun Bilgi varlıklarını koruma, risk analizi ve siber güvenlik kontrollerini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Başarı Sertifikası ile Çevre Uzmanı Olun Çevresel etki değerlendirme, atık yönetimi ve sürdürülebilirliği öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM · YENİ AS 9100 Havacılık & Uzay Kalite Başarı Sertifikası ile Havacılık Sektörüne Açılın Havacılık, uzay ve savunma sektörüne özel kalite yönetim sistemini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM · YENİ ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Başarı Sertifikası ile Enerji Verimliliği Uzmanı Olun Enerji tüketimini azaltma ve maliyet tasarrufu yöntemlerini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM · YENİ ISO 10002 Müşteri Şikayetleri Yönetimi Başarı Sertifikası ile Müşteri Memnuniyeti Uzmanı Olun Şikayet kaydından çözüme, memnuniyet ölçümüne kadar süreci öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
Değerli Forum Üyeleri ve Meslektaşlarım,
Yönetim sistemleri (ISO 9001, 14001, 45001 vb.) bir kurumun dilidir. Ancak bu dili
herkesin aynı seviyede anlaması, sistemin sürdürülebilirliği için kritiktir. Peki,
işletmelerimizdeki işitme engelli çalışanlarımız bu süreçlerin ne kadar içinde?
Genellikle teknik eğitimler slaytlar üzerinden geçerken, sessiz dünyaların dili olan Türk
İşaret Dili (TİD) ihmal edilebiliyor. Bu durum sadece bir iletişim eksikliği değil, aynı
zamanda ciddi bir İş Sağlığı ve Güvenliği riskidir.
Neden TİD Destekli Eğitim?
1. Risk Yönetimi: Acil durum prosedürlerinin tam anlaşılmaması hayati sonuçlar
doğurabilir.
2. Kapsayıcılık: ISO standartlarının temel taşı olan "çalışan katılımı" ancak herkesin
bilgiye erişimiyle mümkündür.
3. Sürdürülebilirlik: Kurumsal aidiyet, çalışanın kendisine değer verildiğini
hissetmesiyle başlar.
Hem bir Baş Denetçi hem de TİD Tercümanı olarak, teknik terminolojiyi işaret dilinin
doğal akışıyla birleştiriyoruz. Fabrika sahasındaki teknik terimlerden ISO maddelerinin
yorumlanmasına kadar her detayı "engelsiz" bir eğitim modeline dönüştürdük.
Eğitim Başlıklarımız:
- Temel Seviye Türk İşaret Dili Eğitimi
- İşitme Engelliler İçin Temel İSG ve Risk Farkındalığı
- Kalite Yönetim Sistemi ve Süreç Odaklılık (TİD Destekli)
- Çevre ve Enerji Bilinci Seviye Belirleme

Sizce işletmelerde engelli dostu yönetim sistemleri kurmak bir tercih mi yoksa
zorunluluk mu? Bu konuda çözüm arayan tüm profesyonellerle fikir alışverişinde
bulunmak isterim.
Detaylı bilgi ve kurumsal projeleriniz için iletişime geçebilirsiniz.
Gülcan KOMRAT SAVAŞ - 0507 165 79 31

Geri