Ayhan Bey, paylaşımlarınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Prosedürde belirtilen, proje Takip Planı, Proje Kapanış Formu ve Checklist Bookletide paylaşabilmenizi rica ederim.Dosyaları eklerken bir sorun oldu buradan ekledim
Merhaba,Merhaba AR-GE konusu ile ilgili bilgi almak isyorum.Biz yeni AR-GE merkesi olduk tutulması ve takip edilmesi gereken konu ve form hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Hedefler açısından bakarsak; yıllık AR-GE çalışma süresinin ...........saat hedefi gibi bir hedef koyulabilir. Veya yerlileştirme ile ilgili bir AR-GE çalışma hedefi saptanabilir. Genel olarak bir AR-GE sürecinin de çizilmesi gerekiyor gibi.Merhaba AR-GE konusu ile ilgili bilgi almak isyorum.Biz yeni AR-GE merkesi olduk tutulması ve takip edilmesi gereken konu ve form hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Bigilendirmeniz için teşekkürler.Merhaba,
Arge merkezi farklı bir sistemi var . Öncelikle puantaj hesabını iyi yapmanız bu konuyu iyi takip etmeniz lazim . Çünkü bakanlık tam zamana eşdeğer olarak destekleri ve miktarını belirler . Bir diğer konu harcamalar ve projeler ile ilişkilerinin belirtilmelidir.
Hedefler açısından bakarsak; yıllık AR-GE çalışma süresinin ...........saat hedefi gibi bir hedef koyulabilir. Veya yerlileştirme ile ilgili bir AR-GE çalışma hedefi saptanabilir. Genel olarak bir AR-GE sürecinin de çizilmesi gerekiyor gibi.
Benim genel bir AR-GE Sürecim var.Bigilendirmeniz için teşekkürler.
Form,prosödür gibi yazılı bir bilgi yada taslağınız varsa paylaşabilirmisiniz.
Zeynep Hanım,Bigilendirmeniz için teşekkürler.
Form,prosödür gibi yazılı bir bilgi yada taslağınız varsa paylaşabilirmisiniz.