Önemli Tasarım Prosedürü , Tasarım Doğrulama Prosedürü

Ayberoz

Orgeneral
Moderatör
Üye
Selamlar Tasarım ve Tasarım doğrulama ile ilgili prosedürlerimiz 2015 versiyona uygun son halleri hazır, Paylaşıyorum.

Özür dileyerek cevaplayamayacağımı belirteyim. Arge dokümanları ulaşımı sınırlı , dışarıya açık değil. İşletme dışına doküman paylaşmak da yasak.

Boş taslak bulabilirsem paylaşayım. Arge dokümantasyonu ayrı koldan takip ediliyor. Benim dışımda ...

Merhaba AR-GE konusu ile ilgili bilgi almak isyorum.Biz yeni AR-GE merkesi olduk tutulması ve takip edilmesi gereken konu ve form hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Merhaba AR-GE konusu ile ilgili bilgi almak isyorum.Biz yeni AR-GE merkesi olduk tutulması ve takip edilmesi gereken konu ve form hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Merhaba,

Arge merkezi farklı bir sistemi var . Öncelikle puantaj hesabını iyi yapmanız bu konuyu iyi takip etmeniz lazim . Çünkü bakanlık tam zamana eşdeğer olarak destekleri ve miktarını belirler . Bir diğer konu harcamalar ve projeler ile ilişkilerinin belirtilmelidir.

Hedefler açısından bakarsak; yıllık AR-GE çalışma süresinin ...........saat hedefi gibi bir hedef koyulabilir. Veya yerlileştirme ile ilgili bir AR-GE çalışma hedefi saptanabilir. Genel olarak bir AR-GE sürecinin de çizilmesi gerekiyor gibi.

Merhaba,

Arge merkezi farklı bir sistemi var . Öncelikle puantaj hesabını iyi yapmanız bu konuyu iyi takip etmeniz lazim . Çünkü bakanlık tam zamana eşdeğer olarak destekleri ve miktarını belirler . Bir diğer konu harcamalar ve projeler ile ilişkilerinin belirtilmelidir.
Bigilendirmeniz için teşekkürler.
Form,prosödür gibi yazılı bir bilgi yada taslağınız varsa paylaşabilirmisiniz.

Hedefler açısından bakarsak; yıllık AR-GE çalışma süresinin ...........saat hedefi gibi bir hedef koyulabilir. Veya yerlileştirme ile ilgili bir AR-GE çalışma hedefi saptanabilir. Genel olarak bir AR-GE sürecinin de çizilmesi gerekiyor gibi.

Zeynep Hanım,

Bu takipleri için özel yazılımlar var ve kendi arge sürecimiz var.
Bu konuda doküman paylaşımı yapmam ama takıldığınız noktalarda sizi yönlendirebilirim.

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri