Merhabalar,
Formda uzun uzun baktım aslında. Ancak tam olarak aradığımı bulamadım. Yeni başlık açtım umarım birileri görür ve yorum yapar
Öncelikle eski bir kaliteciyim. Şirket ve sektör değişkliği yaptım. Firmam ISO 900-14001-45001 belgeli ancak sistem cok hantal kalmış. dokumantasyon var ama yok
yeniden revize etmem lazım. Mevcut süreçleri revize etmek istiyorum. Öncelikle süreç kartı dediğimizde çoğumuz kaplumbağa diyagramı örnegini veriyor. ancak burada faaliyetleri adım adım gösteremiyoruz. Bu seferde süreç akış diyagramı şeklinde yaptığımızda proses kartında yer alan( etkilenen-etkilediği prosesler-ne ile kim ile sorumlular) gibi kısımları göstermiyoruz gibime geliyor. Süreç kartı süreç akış şemasından farklımıdır sizce? bunları tek bir süreç tanımında gösterebilirmiyiz? yani her yiğidin yoğurt yiyişi elbette farklı ancak doğrusunu kurgulamak istiyorum. Kafa ve kavram karışıklığım var sanırım
umarım deneyimli arkadaşlarımız yardımcı olur
herkese kolaylıklar diliyorum.
Formda uzun uzun baktım aslında. Ancak tam olarak aradığımı bulamadım. Yeni başlık açtım umarım birileri görür ve yorum yapar