Yeni Proses Yeterlilik Analiz Formu

fthtncl

Orgeneral
Moderatör
Merhaba Arkadaşlar,
Proses yeterliliğinin analizi ile ilgili form ektedir. Sadece ölçüm sonuçlarını girip standart sapma miktarını görebilirsiniz. Ölçme sistemlerinin doğruluğunun tespiti için çok kullanışlı bir doküman. Fakat kullanımıyla ilgili bir talimat oluşturmanızda fayda var.
İşinize yarayacağını umuyorum.

Ekli dosyalar

• Proses Yeterlilik Analizi.xlsx
    36.3 KB · Görüntüleme: 447
Son düzenleme:
Hocam merhaba ,
Kullanımı ile ilgili tarafınızda talimat var mı _?
Desteğinizi önemle rica ederim.
Teşekkürler

Merhaba bana ürün serbest bırakma ile ilgili prosedür lazım. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba Arkadaşlar,
Proses yeterliliğinin analizi ile ilgili form ektedir. Sadece ölçüm sonuçlarını girip standart sapma miktarını görebilirsiniz. Ölçme sistemlerinin doğruluğunun tespiti için çok kullanışlı bir doküman. Fakat kullanımıyla ilgili bir talimat oluşturmanızda fayda var.
Merhaba 17025 için gerekli mi ?

Merhaba Arkadaşlar,
formda bir terslik var ama tek tek bakacak vaktim olmadığı için bulamadım, nedir,veriler normal dağılıma uymuyor,P değer 0,05 ten küçük ama cpk 1,67 den büyük çıkmış,bunu anlamadım.sebebini bilen birisi var ise yardımcı olabilirmi,bende anlayayım,lütfen.

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri