Kuruluşun Bağlami

Arkadaşlar, ,
Bu konuda çok talep var, denetçimizin uyarısıyla bağlam tablomuzu yeniliyoruz. Şu an halen yarım ama taslak bu. Tablonun formatı bu şekilde olması uygun. Risk değeri yüksek bağlamlar için Aksiyon tablosu da yapacağız ayrıca..

teşekkür beğenilerinize ;)

Ekli dosyalar

• yeni bağlam.xlsx
    10.4 KB · Görüntüleme: 942
Merhabalar. Ben Ayhan Bey'in paylaştığı "YÖN.FR.010-Kuruluşun Bağlamı Tablosu" üzerinden çalıştım. Konuları tekrar tek tek ele almamıza rağmen özellikle dış bağlamlarda Ayhan Bey'in paylaşımıyla aynı kalan kısımlar var. Bir de süreç sorumluları ve yönetim tarafından daha anlaşılır olması açısından başlıkların üzerine açıklama niteliğinde sorular ekledim. Umarım faydalı olur.
emeğinize sağlık çok güzel olmuş

Arkadaşlar, ,
Bu konuda çok talep var, denetçimizin uyarısıyla bağlam tablomuzu yeniliyoruz. Şu an halen yarım ama taslak bu. Tablonun formatı bu şekilde olması uygun. Risk değeri yüksek bağlamlar için Aksiyon tablosu da yapacağız ayrıca..

Merhaba Ayhan Bey,

Yapacağınız tabloları dört gözle bekliyoruz. Bende bu kısmı geçiştirmiştim. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar

Merhaba Ayhan Bey,

Yapacağınız tabloları dört gözle bekliyoruz. Bende bu kısmı geçiştirmiştim. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar
Seçtiğiniz nick sdsfsf bir anlamı var mı? böyle bir kerelik uğranılan forumlara böyle anlamsız harflerden seçilmiş isimlerle üye olunur genelde .
Sizi ciddiye almalarını bekliyorsanız nick seçiminize dikkat etmelsiniz.

Bağlam tabloları ile ilgili çalışmayı bitirmede denetimi atlattığımız için acele etmiyoruz. Kalite ekibi çalışanları 3 kişi, sırayla izin kullanacak. yaz sonunu bulur tablonun sonlanması.

Seçtiğiniz nick sdsfsf bir anlamı var mı? böyle bir kerelik uğranılan forumlara böyle anlamsız harflerden seçilmiş isimlerle üye olunur genelde .
Sizi ciddiye almalarını bekliyorsanız nick seçiminize dikkat etmelsiniz.

Bağlam tabloları ile ilgili çalışmayı bitirmede denetimi atlattığımız için acele etmiyoruz. Kalite ekibi çalışanları 3 kişi, sırayla izin kullanacak. yaz sonunu bulur tablonun sonlanması.

Özel bir anlamı yok. Bir kere uğramak için girdim ama sonrasında arkası geldi. Düzeltmeye çalıştım ancak, sanırım bir kere bu şekilde aldığım için değiştirilemiyor.

Ciddiye almazlarsa da kendileri bilirler, Sayın Ayberoz Bey.

Sorumu ciddiye alıp cevap verdiğiniz için teşekkürler

Bu açıklama bile yeterli. Teşekkür ederim.

Güzel çalışma, doğru yoldasınız. Firma , sektör ve pazar farklılıklarını göz önüne alarak üzerinde oynamak ve uyarlamak mümkün.

çalışmanız çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Benim kafamı kurcalıyan konu bu bağlamla Paydaş analizi farklı şeylermi

Arkadaşlar, ,

Ayhan Bey, öncelikle emeğinize sağlık. Tabloda Risk=olasılık x etki olarak düşündüğümüzde Önem Etki sütununu nasıl yorumlamalıyız? Teşekkürler.

Bu işletmenin kendi belirleyeceği bir şey. Şiddet mi önemsenmeli sıklık mı? Olasılık mı? siz karar vereceksiniz. Şiddeti sizi daha çok mu etkiliyor ? olma ihtimali mi ne kadar sıklıkta karşılaşıldığını değerlendirme yaparak tablo oluşturmalısınız.

Bu işletmenin kendi belirleyeceği bir şey. Şiddet mi önemsenmeli sıklık mı? Olasılık mı? siz karar vereceksiniz. Şiddeti sizi daha çok mu etkiliyor ? olma ihtimali mi ne kadar sıklıkta karşılaşıldığını değerlendirme yaparak tablo oluşturmalısınız.
Ayhan Bey, rica etsem, yeni bağlam çalışmanızda Risk Değerlendirmesi ve Aksiyonlar ile ilgili bir kaç ilgili taraf için örneklendirme yapabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Oguz bey; Bağlam tablomuz güncelleniyor. Şu anki halinden örnek olabilecek bir kesiti ekte verdim. Tablonun tamamı bu değil, fikir açısından faydalanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• BAĞLAM.xls
    13.5 KB · Görüntüleme: 707

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri