Gereken Nitelikler
Firmamız ÇATALCA SERBEST BÖLGEDEDİR.
İrtibat : 0535 877 54 53
Ana Görev ve Sorumluluklar
- Üniversitelerin mühendislik, işletme veya ilgili bölümlerinden mezuniyet.
- ISO standartları hakkında en az 2 yıllık bilgi ve deneyime sahip olması.
- Kalite yönetim sistemlerinde (örneğin, ISO 9001) en az 2 yıllık çalışma tecrübesi.
- Tercihen İç Denetçi sertifikasına sahip.
- Analitik düşünme, problem çözme ve raporlama becerisi.
- İletişim, organizasyon ve ekip çalışması yetenekleri.
- Tercihen kalite yönetimi veya süreç yönetimi sertifikaları (ISO 9001, v.b.)
- Erkek adaylar için askerlik görevinin yerine getirilmiş olması
- İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden (Esenyurt, Beylikdüzü, İkitelli, Bağcılar lokasyonları önceliklidir)
Firmamız ÇATALCA SERBEST BÖLGEDEDİR.
İrtibat : 0535 877 54 53
Ana Görev ve Sorumluluklar
- AS9100, ISO 9001 gibi uluslararası kalite standartlarının firma içerisinde uygulanmasını sağlamak.
- İhtiyaç durumunda firma ürün sertifikalandırma süreçlerini organize etmek (CE Belgelendirme, Patent başvuruları v.b.)
- Firma ihtiyacına göre yeni bir kalite standardına geçiş ve kurulum süreçlerinin yürütülmesi.
- Kalite prosedürleri, talimatlar ve formlar gibi dokümantasyon süreçlerini hazırlamak, güncellemek ve denetlemek.
- Süreç haritalarını oluşturmak ve iyileştirmek.
- İç ve dış denetimlerin (örneğin, müşteri veya üçüncü taraf denetimleri) planlanması ve gerçekleştirilmesini koordine etmek.
- Denetim sonuçlarına göre düzeltici ve önleyici faaliyetleri takip etmek.
- Çalışanlara kalite standartları, prosedürleri ve sistemleri hakkında eğitimler düzenlemek.
- Kalite bilincini artırmak ve sürekli iyileştirme kültürünü teşvik etmek.
- Kalite hedeflerinin gerçekleşme durumunu ölçmek ve analiz etmek.
- Yönetim gözden geçirme toplantıları için raporlar hazırlamak ve sunmak.
- Müşteri şikayetlerini, üretim hatalarını veya uygunsuzlukları analiz etmek ve çözümler geliştirmek.
- Süreçlerdeki verimsizlikleri ve riskleri tespit ederek iyileştirme önerileri sunmak.
- Ürünlerin veya hizmetlerin yasal düzenlemelere, müşteri taleplerine ve kalite standartlarına uygunluğunu sağlamak.