Duyuru KALİTE SİSTEM MÜHENDİSİ İŞ İLANI

ALİ PATAN

Orgeneral
Moderatör
Üye
Gereken Nitelikler

• Üniversitelerin mühendislik, işletme veya ilgili bölümlerinden mezuniyet.
  • ISO standartları hakkında en az 2 yıllık bilgi ve deneyime sahip olması.
  • Kalite yönetim sistemlerinde (örneğin, ISO 9001) en az 2 yıllık çalışma tecrübesi.
  • Tercihen İç Denetçi sertifikasına sahip.
  • Analitik düşünme, problem çözme ve raporlama becerisi.
  • İletişim, organizasyon ve ekip çalışması yetenekleri.
  • Tercihen kalite yönetimi veya süreç yönetimi sertifikaları (ISO 9001, v.b.)
  • Erkek adaylar için askerlik görevinin yerine getirilmiş olması
  • İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden (Esenyurt, Beylikdüzü, İkitelli, Bağcılar lokasyonları önceliklidir)

Firmamız ÇATALCA SERBEST BÖLGEDEDİR.

İrtibat : 0535 877 54 53

Ana Görev ve Sorumluluklar

• AS9100, ISO 9001 gibi uluslararası kalite standartlarının firma içerisinde uygulanmasını sağlamak.
  • İhtiyaç durumunda firma ürün sertifikalandırma süreçlerini organize etmek (CE Belgelendirme, Patent başvuruları v.b.)
  • Firma ihtiyacına göre yeni bir kalite standardına geçiş ve kurulum süreçlerinin yürütülmesi.
  • Kalite prosedürleri, talimatlar ve formlar gibi dokümantasyon süreçlerini hazırlamak, güncellemek ve denetlemek.
  • Süreç haritalarını oluşturmak ve iyileştirmek.
  • İç ve dış denetimlerin (örneğin, müşteri veya üçüncü taraf denetimleri) planlanması ve gerçekleştirilmesini koordine etmek.
  • Denetim sonuçlarına göre düzeltici ve önleyici faaliyetleri takip etmek.
  • Çalışanlara kalite standartları, prosedürleri ve sistemleri hakkında eğitimler düzenlemek.
  • Kalite bilincini artırmak ve sürekli iyileştirme kültürünü teşvik etmek.
  • Kalite hedeflerinin gerçekleşme durumunu ölçmek ve analiz etmek.
  • Yönetim gözden geçirme toplantıları için raporlar hazırlamak ve sunmak.
  • Müşteri şikayetlerini, üretim hatalarını veya uygunsuzlukları analiz etmek ve çözümler geliştirmek.
  • Süreçlerdeki verimsizlikleri ve riskleri tespit ederek iyileştirme önerileri sunmak.
  • Ürünlerin veya hizmetlerin yasal düzenlemelere, müşteri taleplerine ve kalite standartlarına uygunluğunu sağlamak.

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri