KALİTE MÜHENDİSLERİ İÇİN EĞİTİMLER

gizmegkk

Onbaşı
Üye
Merhaba,
Bende kalite mühendisi olarak yeni başladım. Ancak çalıştığım kurumunda bu yönde eksikleri çok fazla. Ben bunun için eğitim almak istiyorum ama bildiğiniz üzere çok fazla eğitim var hangisi benim için daha iyi olur hangisinde gerçekten bir şeyler öğrenebilirim bilmiyorum. Daha önce eğitim aldığınız, memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir yer varsa (online veya yüz yüze ) deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba
Çalıştığın kurum ISO 9001 sertifikasına sahip mi ? Eğer sahip değilse belgelendirme süreci için bir firmayla anlaşıp, danışmanla ilerlerseniz hem eğitim almış hem de iso9001 sistemini kurmuş olursunuz

merhaba,

önerebileceğim eğitmen (IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001)baş denetçi var.
isterseniz özelden iletebilirim.

kolay gelsin

Bence burada bütçen ve vaktin önemli. Eğer süren kısıtlı ise, 9001 bilgilendirme eğitimlerinden başla derim. Ama bütçe ayırabiliyorsan kesinlikle Yalın 6 Sigma eğitimlerine bak. Çok memnun kaldığım eğiticiler var, yönlendirebilirim. Hem bütçen hem de vaktin var ise Kalite Yönetimi yüksek lisanslarına bakabilirsin.
Ayrıca, linkedin vs aracılığı ile tecrübelilere ulaşarak anlık çözüm bulma ile de ilerleyebilirsin(bu konuda bedelsiz yardımcı olduğum arkadaşlarım var)

Bence burada bütçen ve vaktin önemli. Eğer süren kısıtlı ise, 9001 bilgilendirme eğitimlerinden başla derim. Ama bütçe ayırabiliyorsan kesinlikle Yalın 6 Sigma eğitimlerine bak. Çok memnun kaldığım eğiticiler var, yönlendirebilirim. Hem bütçen hem de vaktin var ise Kalite Yönetimi yüksek lisanslarına bakabilirsin.
Ayrıca, linkedin vs aracılığı ile tecrübelilere ulaşarak anlık çözüm bulma ile de ilerleyebilirsin(bu konuda bedelsiz yardımcı olduğum arkadaşlarım var)
paylaşırsanız çok sevinirim

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri