Yeni Kalite Kontrol Kullanılan Form Örnekleri (2015 Vers. Uyarlanmış )

Ayberoz

Orgeneral
Moderatör
Üye
Kalite Kontrol Bölümü formlarından bazı örnekler verdim. Form bizde çok fazla fakat diğerleri spesifik sektörel kontrol formları. Bunlar genelde revize ile kullanılabilir formlar.
İşinize yarayabilir.

Teşekkür ve beğenilerinizi esirgemeyiniz. ;)

Ekli dosyalar

• KAL.FR.003 DÜZELTİCİ - ÖNLEYİCİ FAALİYET FORMU.xls
    113.5 KB · Görüntüleme: 564
  • KAL.FR.004 Kalite Kontrol formu 2 li.xls
    46 KB · Görüntüleme: 910
  • KAL.FR.009 KALİTE KONTROL HATA BİLDİRİM FORMU.xls
    45 KB · Görüntüleme: 620
  • KAL.FR.010 GKK HATALI ÜRÜN BİLDİRİM FORMU.xls
    26 KB · Görüntüleme: 597
  • KAL.FR.015 Proses Konrol Formu.xls
    52 KB · Görüntüleme: 842
  • KAL.FR.016 DÜZELTİCİ ÖNLEYİCİ FAALİYTELERİ TAKİP FORMU.xls
    41 KB · Görüntüleme: 471
  • KAL.FR.026 PROSES FMEA ANALİZ FORMU.xls
    20.5 KB · Görüntüleme: 669
Merhaba meslekdaşım;
Biz Elektronik firmasıyız , GKK kriterlerinde özellikle bu yüzden daha çok elektronik komponentler yer alıyor. Mekanik bu saydığınız malzemeler bizim prosesimizde yer almıyor. Sizinle benzer üretimi yapan bir arkadaşımız size yardımcı olabilir. ( ( Bu arada ismim Ayhan ) Ay hanBERkayOZan ben ve oğullarım. )

Ayhan Bey Merhaba,

İlgili metne yapmış olduğunuz yorumlarınız için teşekkür ederim.

Konu ile ilgili örnek dokümanlara ihtiyaç duymaktayım.
Ne gibi dokümanlar ; ben olanı verdim zaten, spesifik sektörel bazlı olanları çıkartarak. Sizin sektöre uyacak talimat ya da form örneği yine benzer sektör olanlar varsa paylaşabilir ancak.

Kalite Kontrol Bölümü formlarından bazı örnekler verdim. Form bizde çok fazla fakat diğerleri spesifik sektörel kontrol formları. Bunlar genelde revize ile kullanılabilir formlar.
İşinize yarayabilir.

Paylaşımınız için teşekkür ederim.
Yakıt tanklarına ait kontrol formu ve kaynak kontrol formu hazırlamam gerekiyor. yardımcı olabilir misiniz?

Bizde sektör gereği bu tür bir form örneği yok. Takip edilen , sıklık, takip eden, gibi detaylar günlük periotluk ya da saatlik oluşuna göre sizde çok kolay yapabilirsiniz. Benzer bir form kullanmadığım için neler içermeli tam olarak bilemiyorum.

Bizde sektör gereği bu tür bir form örneği yok. Takip edilen , sıklık, takip eden, gibi detaylar günlük periotluk ya da saatlik oluşuna göre sizde çok kolay yapabilirsiniz. Benzer bir form kullanmadığım için neler içermeli tam olarak bilemiyorum.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

İşinize yarayabilir.

Merhaba meslekdaşım;
Biz Elektronik firmasıyız , GKK kriterlerinde özellikle bu yüzden daha çok elektronik komponentler yer alıyor. Mekanik bu saydığınız malzemeler bizim prosesimizde yer almıyor. Sizinle benzer üretimi yapan bir arkadaşımız size yardımcı olabilir. ( ( Bu arada ismim Ayhan ) Ay hanBERkayOZan ben ve oğullarım. )
mrh. ayhan bey
ıso ile ilğili sizden bilği almak isterim
eğer mümkünse mail adresinizi verirseniz sevinirim
tskler.

Size forum aracılığı ile elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım, yetmediğim yerde diğer arkadaşlar yardımcı olurlar. Mail aracılığı ile yardım etmek için ne benim çok zamanım var, ne de yakışık alır. Forumun amacının dışına taşmamakta fayda var.

Size forum aracılığı ile elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım, yetmediğim yerde diğer arkadaşlar yardımcı olurlar. Mail aracılığı ile yardım etmek için ne benim çok zamanım var, ne de yakışık alır. Forumun amacının dışına taşmamakta fayda var.
anlayışınız ve düşünçeniz için tşk ederim.

Anlayışınız için ben teşekkür ederim

İş talimatları , İş yapacakların yetkinliklerinin talimatlarda tanımlı olması, Süreçlerle talimatların tutarlı olması, Form ve izleme gerektiren noktalarda uygun formların kullandırılması. Formlarda toplanan dataların kullanılması.

Yakıt tanklarına ait kontrol formu ve kaynak kontrol formu hazırlamam gerekiyor. yardımcı olabilir misiniz?[/QUOTE]
gülser hanım merhaba,
kaynak kontrolüyle ilgili form bulabildiniz mi? ingilizce olarak aratırsanız size faydası olacaktır.

İnternetten gemilerin yakıt tankı ile ilgili bir form buldum. Bilmedğim bir konu. Siz bakın uyarlanabilirse kendinize uyarlarsınız.

Ekli dosyalar

• Yakıt_Tankeri_Tank_Kontrol_Formu.doc
    28 KB · Görüntüleme: 149

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri