MerhabaMerhaba,
Belki işinize yarar diye paylaşıyorum . Bende kalibrasyon tarihine son 1 ay kala kırmızı ile uyarmasını istedim.
doküman dosyasını paylaşırmısınız?Merhaba,
Belki işinize yarar diye paylaşıyorum . Bende kalibrasyon tarihine son 1 ay kala kırmızı ile uyarmasını istedim.
Selam, kalibrasyon takip listesini ekte paylaşıyorum, sondaki sütunlarda kademeler halinde 7,15 ve 30 gün kaldığını görebilirsiniz.Merhaba, kalibrasyon takibi için Excel de yaklaşan tarihler için renklendirme yapmayı düşünüyorum ama sizce kalibrasyon takibini daha farklı nasıl yapabilirim ? Örnek atabilecek varsa çok sevinirim
[email protected] mail adresine yazabilir misiniz?doküman dosyasını paylaşırmısınız?
Merhaba, paylaştım.[email protected] mail adresine yazabilir misiniz?
Merhaba banada yollayabilirmisiniz gorseldeki kalibrasyon excel dosyasını [email protected]Merhaba,
Merhabalar , [email protected] adresine yazabilir misiniz?Merhaba banada yollayabilirmisiniz gorseldeki kalibrasyon excel dosyasını [email protected]
Merhaba Ekasis kalibrasyon takip programı var bu program otomatik olarak kaydettiginiz doğrulamaları ve kalibrasyonları takip ediyor 30 günden düşmeye başladığında uyarı veriyor yıllardır kullanıyorum excelden daha kullanışlıMerhaba, kalibrasyon takibi için Excel de yaklaşan tarihler için renklendirme yapmayı düşünüyorum ama sizce kalibrasyon takibini daha farklı nasıl yapabilirim ? Örnek atabilecek varsa çok sevinirim
Sinan bey yazdimMerhabalar , [email protected] adresine yazabilir misiniz?
İyi bir kalibrasyon takip sistemi için tarihe göre ilgili kişilere uyarı bildirimi (mail, sms vs.) bildirimi gönderen ve geri çağırma sistemi olan yazılımlar kullanmakta fayda var. Özellikle de çok sayıda cihaz ve kullanıcı varsa. Fakat pahalı yazılımlar yerine Microsoft 365 uygulamaları kullanılarak web tabanlı bir sistem kurulabilir. İlgilenirseniz yardımcı olabilirim. Mail adresim: [email protected]Merhaba, kalibrasyon takibi için Excel de yaklaşan tarihler için renklendirme yapmayı düşünüyorum ama sizce kalibrasyon takibini daha farklı nasıl yapabilirim ? Örnek atabilecek varsa çok sevinirim
merhaba doğrulamaları nasıl yapabiliriz bunun için form örneğiniz var mı ? rica etsem paylaşabilir misiniz?bence her ekipmanın kalibrasyon yapılmasını düşünmeyin, sisteminizi en baştan sorgulayın. bazılarını doğrulama ile kullanabilirsiniz; maliyet düşüşü sağlar. sonrasında da basit excel formülü işinize yarar; arkadaşlar yazmış örneklerini. daha sistematik olsun derseniz to do vs kullanabilirsin ama bu kadar karmaşaya gerek yok derim, en basit en kullanışlı olabilir çoğunlukla![]()
mail adresi yazarsanız ileteyimmerhaba doğrulamaları nasıl yapabiliriz bunun için form örneğiniz var mı ? rica etsem paylaşabilir misiniz?
[email protected]mail adresi yazarsanız ileteyim