Merhaba, Ekasis diye bir program var ucuz ve çok kullanışlı. hatta kalibrasyonu yaklaşan cihazları mail ve alarm ile önceden bildirerek güzel arayüzleri sağlıyor.merhaba,
Ölçü aletleri kalibrasyon ve doğrulama kaydı ile ilgili elinizde form mevcut mu? prosedür olarak siteden inceledim ama formunu göremedim.
Merhabalar. tüm dokümanları bulmazsınız ama soru sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız.Merhabalar,
Tekstil sektörüyle ilgili kalite dokümanlarına ihtiyacım var.Yardımcı olabilir misiniz ?
Ekteki paylaştıgınız dokümanın son halini paylaşabilir misinizMerhaba,
Değerli bilgiler ve yardımınız için çok teşekkür ederim.
Kusura bakmayın sizi de uğraştırıyorum. Geçen denetimde DF yedikO yüzden bu hususun üzerinde biraz titizlikle duruyorum. Bu bağlam ve taraf analizinde ayrıca mevcut durum - değerlendirme sonrası durum için risk analizi yapmak gerekir mi?
Tablonun başlığını nasıl yapmak gerekir?
Ekte bir taslak oluşturdum, kontrol edebilir misiniz?
Saygılarımla
bana da gönderebilir misiniz [email protected]Merhaba Leyla Hanım,
mail adresinizi paylaşırsanız örnek bir çalışma gönderebilirim.
merhaba bende rica edebilirmiyimMerhaba Leyla Hanım,
mail adresinizi paylaşırsanız örnek bir çalışma gönderebilirim.
Merhaba [email protected] rica etsem swot analizi yapmak istiyoruz. yardımcı olurmusunuzEkli dosyayı görüntüle 2213 Ekli dosyayı görüntüle 2214 Ekli dosyayı görüntüle 2214 Ekli dosyayı görüntüle 2215 Ekli dosyayı görüntüle 2213 Ekli dosyayı görüntüle 2214 Ekli dosyayı görüntüle 2215 Ekli dosyayı görüntüle 2213 Ekli dosyayı görüntüle 2214 Ekli dosyayı görüntüle 2215 Ekli dosyayı görüntüle 2214
Kuruluşun bağlamında SWOT, PESTLE, PEST vb. bir çok analiz yöntemi kullanılmaktadır. Burada kuruluşun bağlamını nasıl yapacağız?
1. Mesela bir fabrika düşünelim; şu anda ülkemizde döviz fiyatları aşırı artıyor bu sizin kurumunuzu etkileyen bir dış faktördür. Peki etkisi nedir?
Eğer siz ihracat yapan bir firma iseniz bu sizin için fırsattır çünkü yurtdışı fiyatınız düşecektir ve ihracatınızı artırabilir.
Ama ithalat yapıyorsanız sonuçta hammaddeyi daha pahalı alacaksınız bu sizin için bir tehdittir.
DIŞ KONULAR
Uluslararası, ulusal, bölgesel veya yerel anlamdaki
- Yasal Konular,
- Teknoloji,
- Rekabet durumu,
- Pazar,
- Kültür,
- Sosyal ve Ekonomik Çevre
İÇ KONULAR
Kurumsal değerler,
Kurumsal bilgi,
Kurum kültürü ,
Kuruluş performansı,
Kurumun yapısı
ektede örnekler vardır.
Merhaba Leyla Hanım;
ISO 9001 sistemini sıfırdan kurmak üzere görevlendirildim. Sizden ricam elinizde örnek olabilecek prosedür, talimat, süreç haritası vb. dokümanlardan bana iletebilirmisiniz.?
adresim. [email protected]
şimdiden tş
merhababana da gönderebilir misiniz [email protected]