ISO 9001 Formları FULL

ISO 9001 Formları Sizlere Yeterince Yardımcı Oldu mu?

• Evet

Kullanılan: 105 82.7%
  • Hayır

Kullanılan: 22 17.3%

• Kullanılan toplam oy
    127
merhabalar, kolay gelsin.
1.iş-malzeme akış şeması
2.genel proses akış şeması ve buna göre hazırlanmış genel proses kontrol planı

elinde örnek olan ve tam farklılığını açıklayacak arkadaş var mıdır acaba, yardımcı olabilir misiniz.
Benim bildiğim;
1. işletme içerisindeki malzeme akışını gösteren bir iş akış şeması.
2.Tüm proses adımlarını (gkk dan çkk, sevkiyata kadar ) ve kontrol noktalarını gösteren bir akış şeması. ve tümünü kapsayan bir kontrol planı.

Merhabalar,
Tekstil sektörüyle ilgili kalite dokümanlarına ihtiyacım var.Yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar. tüm dokümanları bulmazsınız ama soru sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
dokümanlar gizlilik içerdiğinden bulma şansınız çok düşüktür.

Merhaba,

Değerli bilgiler ve yardımınız için çok teşekkür ederim.

Kusura bakmayın sizi de uğraştırıyorum. Geçen denetimde DF yedik ;) O yüzden bu hususun üzerinde biraz titizlikle duruyorum. Bu bağlam ve taraf analizinde ayrıca mevcut durum - değerlendirme sonrası durum için risk analizi yapmak gerekir mi?

Tablonun başlığını nasıl yapmak gerekir?

Ekte bir taslak oluşturdum, kontrol edebilir misiniz?

Saygılarımla
Ekteki paylaştıgınız dokümanın son halini paylaşabilir misiniz

Ekli dosyayı görüntüle 2213 Ekli dosyayı görüntüle 2214 Ekli dosyayı görüntüle 2214 Ekli dosyayı görüntüle 2215 Ekli dosyayı görüntüle 2213 Ekli dosyayı görüntüle 2214 Ekli dosyayı görüntüle 2215 Ekli dosyayı görüntüle 2213 Ekli dosyayı görüntüle 2214 Ekli dosyayı görüntüle 2215 Ekli dosyayı görüntüle 2214

Kuruluşun bağlamında SWOT, PESTLE, PEST vb. bir çok analiz yöntemi kullanılmaktadır. Burada kuruluşun bağlamını nasıl yapacağız?

1. Mesela bir fabrika düşünelim; şu anda ülkemizde döviz fiyatları aşırı artıyor bu sizin kurumunuzu etkileyen bir dış faktördür. Peki etkisi nedir?
Eğer siz ihracat yapan bir firma iseniz bu sizin için fırsattır çünkü yurtdışı fiyatınız düşecektir ve ihracatınızı artırabilir.
Ama ithalat yapıyorsanız sonuçta hammaddeyi daha pahalı alacaksınız bu sizin için bir tehdittir.

DIŞ KONULAR
Uluslararası, ulusal, bölgesel veya yerel anlamdaki
- Yasal Konular,
- Teknoloji,
- Rekabet durumu,
- Pazar,
- Kültür,
- Sosyal ve Ekonomik Çevre

İÇ KONULAR
Kurumsal değerler,
Kurumsal bilgi,
Kurum kültürü ,
Kuruluş performansı,
Kurumun yapısı

ektede örnekler vardır.
Merhaba [email protected] rica etsem swot analizi yapmak istiyoruz. yardımcı olurmusunuz

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri