Merhaba,
2 ay önce yeni bir firmada işe başladım. Firma 2008 versiyonuna sahip ve 2015 versiyonuna geçmeleri gerekiyor. Dün bir mail geldi ve tetkik planlama için 11 Haziran tarihine onay bekliyorlar.
2015 eğitimi aldık ama bu kadar kısa sürede nereden nasıl başlayacağımı şaşırdım şu anda. İlk etapta ne yapmalıyım görüşlerinizi bildirerek yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla,
önemli bir değişikliktir, çünkü bu değerlendirme tüm Kalite Yönetim Sisteminizin (KYS) temelini oluşturacaktır. Kuruluşlar artık, KYS performansını etkileyebilecek tüm unsurları dış, iç, kültürel, sosyal, ekonomik, teknolojik ve yasal faktörler de dahil etmelidir. Bunlar, kuruluşun hedeflerini, amacını ve sürdürülebilirliğini etkileyecek faktörler olarak kabul edilir. Bu sürecin değerlendirilmesi ve sonuçlarının Kalite Politikanız veya eşdeğer belgenizde gösterilmesi tavsiye edilir.
2) Tüm ilgili tarafları listeleyin
Bu ayrıca 4. maddeye aittir, ancak 2015 revizyonuna da yenidir. 2015 revizyonu, müşterileri, sahipleri, sağlayıcıları, bankacıları, sendikaları, düzenleyicileri, toplum gruplarındaki ortakları, rakipleri ve hatta baskı gruplarını şirketinizin kararlarından etkilenebilecek potansiyel “ilgili taraflar” veya KYS. Örneğin, işletmenizin faaliyetlerini 24 saatlik vardiya düzenine göre hızlandırmaya karar verdiyseniz, sitenize gelen ve siteden gelen trafik veya etkinlikten etkilenebilecek yerel sakinler daha sonra “ilgilenen taraf” olur. Bu maddeyi yerine getirmek için tüm bu faktörleri dikkate aldığınızı gösterebilmelisiniz.
3) KYS'nin kapsamını belirleme
Etkili bir KYS'ye sahip olmak, doğrudan süreç aşamalardaki kapsamı ve parametreleri nasıl tanımladığınıza bağlıdır. Benzer şekilde, revizyon 2008'den 2015'e geçiş dönemi, bunun doğru ve doğru bir şekilde yapılmasını sağlamak için bir fırsat sunmaktadır. Örneğin, KYS tanımınızdaki tüm dahili sorunları göz önünde bulundurmak kolaydır, ancak dış kaynak tedarik eden iş ortaklarınız ve tedarik zincirinizle ilgili harici sorunları açıkça tanımlamak için bilmeniz gereken her şeyi biliyor musunuz? KYS'nizin kapsamını tanımladığınızda, bu yönlerin tümünün gösterilmesi gerekir.
4) Liderlik göstermek
2015 revizyonunda “liderlik” gerekliliklerinde belirgin bir değişiklik var, bu da 5. maddede yer alıyor. 2015 revizyonu, 2008 revizyonundan yorumlanabilecek daha pasif rol yerine, “aktif” ve sorumlu olmak için liderlerin çağrısında bulunuyor. . 2015 revizyonu, stratejik kalite hedefleri, KYS kapsamı ve sonuçları, politikaları ve süreçleri, iletişim, kültür, kaliteye bağlılığı teşvik etme, kaynak ve eğitim fırsatı sağlama ve hatta “ilham verici,
İnsanların katkısını cesaretlendirmek ve kabul etmek. ”Dolayısıyla,“ üst yönetim ”katılımının ve KYS'nizin tüm yönlerine dahil edilmesinin bir gereklilik olacağı açıktır. Örneğin, risk değerlendirmesi konuları gibi konularda karar vermek, bir “olaya” yanıt verme durumu dışında stratejik liderlik tavsiyesi olmaksızın neredeyse imkansız olacaktır.
5) KYS hedeflerini şirketin stratejisiyle hizalayın
2015 revizyonu, kuruluşun kalite hedeflerinin şirketin stratejik yönü ile uyumlu olmasını sağlamasını gerektirmektedir. Revizyon ayrıca, hedeflere ulaşma planlarının oluşturulmasını gerektirir. Bu nedenle, bu planı 2015 standardına karşı denetim amacıyla belgelemeniz önemlidir. Örneğin, iş planınız KYS hedeflerinden bahsediyor mu? Her ikisinin de başarısı, standardın 2015 versiyonu açısından birbirine daha fazla bağımlı olacaktır.
6) Riskleri ve fırsatları değerlendirin
Bu, 2015 revizyonunun yeni ve kilit bir gerekliliğidir ve 2015 standardının 6. maddesinde yer almaktadır. Riskler ve fırsatlar şimdi tüm uyumluluk gereksinimleri ve hatta organizasyonun içeriği de dahil olmak üzere KYS'nin tüm yönleri için dikkate alınmalıdır. Bundan sonra, işletmenin bu riski nasıl ele alması gerektiği konusunda belgelendirilmiş bir plan olmalıdır. Bu nedenle, risk ve fırsat değerlendirmesinin, tüm KYS bileşenlerinin ve karar verme süreçlerinin ayrılmaz bir parçası haline gelmesi amaçlanmıştır. Bunu, yukarıda belirtilen liderliğe olan artan güvene ekleyin ve çoğu kuruluş için gerçek ticari faydaların nasıl sağlanacağını görmek kolaydır. Uymak için bir yol, değerlendirirken, harekete geçerken ve riskleri hafifletirken üst düzey ekibiniz için bir "Risk Günlüğü" oluşturur.
7) Belgelenen bilgileri denetleme
Prosedürler ve kayıtlar artık “belgelenmiş bilgi” terimiyle tanımlanmaktadır. Mevcut belgelerinizi yeni madde sayılarıyla hizalama sürecinde, 2008'den 2015'e geçiş, mevcut belgelerinizi geliştirmek için mükemmel bir fırsattır. Örneğin, “belgelenmiş bilgi” ve “süreç yaklaşımı” kritik önem taşıdığından, neden daha ciddi veya hantal süreçlerinizin bir kısmını tek bir süreç diyagramıyla değiştirmeyi düşünmüyorsunuz? Belgelerinizi geliştirirken sürekli iyileştirme için mükemmel bir fırsat olsa da, mevcut belgelerinizin 2015 revizyonunun gereksinimlerini karşıladığından emin olmanız önerilir.
8) Operasyonel Kontrol
Belirlenen kriterlere göre iyileştirilmiş operasyonel kontrol, 2015 revizyonunun hedeflerinden biridir. Belirtilen kriterler, kuruluşunuzun etkin bir şekilde teslim edilecek hizmet ve ürünlere ilişkin kriterleri ve süreçleri tanımlaması ve bunları sunacak belgelerin ve kaynakların yerinde olmasını sağlamalıdır.
Bu nedenle, süreç belgelerinizin, bu yeni doğrulukla uyum sağlamak için bu geliştirilmiş doğruluk ve işletim kontrolünü yansıtması önemlidir. Örneğin, belirttiğiniz kriterler ve tanımlanmış süreçler hedeflenen sonuçları ve sonuçları üretmek için uyumlu mu? Kaynakların planlandığını ve teslim edildiğini ve ürünün belirtilen şartlara uygun olduğunu gösterebilir misiniz?
9) Tasarım ve geliştirme sürecini gözden geçirin
2015 standardının 2008 versiyonuna göre tasarım ve geliştirme açısından gerektirdiği kontrol seviyesinde belirgin bir değişim var. Sorumluluklar, girdiler ve çıktılar, kontroller, değişim kontrolü, yetki değişikliği ve olumsuz etkileri önlemek için gerekli eylemler, artık özel olarak düşünülmesi gereken faktörler arasındadır. Bu yönlerin belgelendirilmesi de önemlidir. Örneğin, spesifikasyon açısından değişen bir ürününüz varsa, bu değişikliği kimin yetkili ve onaylı olduğunu kanıtlayabilir ve bu kişinin bunu “nitelikli” olarak nitelendirdiğini gösteren belgelenmiş bir kanıt sağlayabilir misiniz? Bu, bu maddenin, sürecin ve ürünün bütünlüğünü ve müşterinizin ihtiyaçlarını korumak için talep ettiği ayrıntı seviyesidir.
10) Dış sağlayıcıların kontrolü
2015 standardının 8.4 maddesi “Harici olarak sağlanan süreçlerin, ürünlerin ve hizmetlerin kontrolü” dir ve 2008 standardında “Satın Alma” nın yerini almıştır. Temel konu, kuruluşunuzun harici olarak sağlanan ürün ve hizmetlerinin belirtilen gereksinimleri karşıladığından emin olmanız gerektiğidir. Bu nedenle
Organizasyon, teslimatların tam olarak sizin gereksinimlerinize uygun olmasını sağlamak için herhangi bir harici tarafa kontrollerin ve ilgili bilgilerin ne tür ve kapsamda sağlanacağını belirlemelidir. Örneğin, bir dış kaynaklı ürün için tam bir spesifikasyon, zaman ölçeği, kalite beklentisi ve maliyet gösterebilir misiniz? ISO 9001: 2015, bunun yapılmasını, belgelenmesini ve uygulanmasını gerektirir.
11) Performans değerlendirmesi
2015 revizyonunun 9. maddesi “Performans Değerlendirmesi” ile ilgilidir. Artık, KYS'nizin etkinliğini ve performansını değerlendirmek için, geçmişte başka yerlerde de ana performans göstergelerinin kullanılmış olması gibi bir gereklilik vardır. Yine, kuruluşunuzun sonuçların belgelenmiş kanıtlarını muhafaza etmesi gerekmektedir, örneğin, bu süreçten sürekli iyileştirme geliştirilebilir.
12) Ölçme ve raporlama
2015 standardının çeşitli maddelerinde hem ölçüm hem de raporlama için gereklilikler daha spesifik hale gelmiştir. Yönetim Gözden Geçirme ve İç Denetim gibi süreçlerin ölçümünün artık 2015 standardıyla uyumlu hale getirilmesi gerekiyor. Bu süreçlerin her ikisinin teknikleri etkilenmez, daha ziyade Yönetim İnceleme için girdi unsurları ve İç Denetim sırasında denetlenecek unsurlar. Dolayısıyla, örneğin, standart, bu işlevleri daha önce bulunmamış bir şekilde “ölçülebilir” hale getirmeyi amaçlamaktadır; bu, iyileştirmenin uygulanmasına giden yolu açmaktadır.