Merhaba Arkadaşlar,
görev tanımları paylaşamayacağım ama görev tanımları yazılırken dikkat edilmesi gereken hususları aşağıya sıralayarak destek olmaya çalışayım
***Gerekli Nitelikler ve Beceriler Tanımlanmalıdır. bunlar aşağıdaki gibi ve daha fazlası şeklinde yazılmalıdır.
Eğitim durumu (örneğin: mühendislik fakültesi mezunu)
Teknik bilgi/beceriler (örneğin: AutoCAD bilgisi, ISO 9001 bilgisi)
Deneyim süresi
Dil bilgisi, bilgisayar programları vb.
***bağlı olduğu pozisyon
bir çalışanın veya pozisyonun organizasyon yapısı içinde rapor verdiği, yani doğrudan amiri olan pozisyonu ifade eder.
***vekalet eden pozsiyon
bir çalışanın görevde olmadığı durumlarda (izin, hastalık, toplantı, vs.) onun sorumluluklarını geçici olarak devralan kişiyi veya pozisyonu ifade eder.
***temel görevlerin yazımı
ISG, Çevre, bilgi güvenliği, sürdürülebilirlik, iklim değişikliği vb destek konuları içermelidir
***kişiye özle görevler var ise ana işi yanında bu görevlerde muhakkak görev tanımında belirtilmelidir
örnek vereyim: 4 tane temizlik personeliniz var. bunlardan bir tanesini atık sahası sorumluluğunda vermek istiyorsunuz. bu durumda onun görev tanımında veya ayrı bir görev tanımı yazarak kişiye özel görevler yazılmalıdır
veya başka örnek isg kurul toplantılarına liderlik yapar vb. (en çok uygunsuzluk yakalanan kısımdır. kişiye özgü görevlerin tebliğ edilmemesi)
***görev tanımlarının her sayfası okudum-anladım ad soyad tarih imza sonrasında özlük dosyasına kaldırılmalıdır.
umarım desteğim olur
görev tanımlarının hazırlanıp sizlere sunulması konusunda daha fazla destek isterseniz
[email protected]