Yeni Görev Atamalari

forzaltayaltay

Yarbay
Moderatör
Üye
Merhaba Arkadaşlar Herkese Hayırlı Cumalar...

Görev Atamaları ile ilgili doküman konusunda yardımcı olabilir misiniz? Bununla ilgili nasıl bir doküman hazırlayabiliriz. Şimdiden Teşekkürler...

Merhaba ;
Bu konuya ilişkin ben Kalite El Kitabında ,Görev tanımının geçtiği maddenin sonunda ,Kurumumuzda ;aşağıda ismi belirtilen kişiler bu göreve atanmıştır dedim ,isimlerini ve görev pozisyonlarını yazdım ,müşteri temsilcisi ,yönetim temsilcisi gibi , diğer beyaz yaka görevlerine ilişkin ise; görev tanımlarını yazdığım dökümanın sonunda bu göreve atanan kişi ,onay yazarak atamalarını gerçekleştirdim ,

Merhaba ,Atama yazısı yazarak bunu yapabilirsiniz. Atama yazısının özlük dosyasına ve bir kopyasını kişiye vererek gerçekleştirebilirsiniz.
Ayrıca kişilerin görev tanımlarını kendilerine tebliğ ederek imza ile kayıt altına almak daha etkili bir yöntemdir.

Atama yazısı örneklerini internetten bulabilirsiniz. Genel anlamıyla şöyle örnek verebilirim;

ATAMA YAZISI​
Firmamız bünyesinde .... çalışmaları kapsamında firmamız organizasyon şemasında yer alan birimlere ait atamalar aşağıda belirlenmiştir.

Başarılar dilerim.
Firma Yöneticisi
imzası​

Serap Hanım, Mesut bey açıklamalarınız için çok teşekkürler görev atamaları ile ilgili ben daha çok matris oluşturmak istiyorum. Şuan bir tane matris hazırlamakla uğraşıyorum bitirdiğimde buradan paylaşıp yorumlarınızı almak isterim.

Serap Hanım, Mesut bey açıklamalarınız için çok teşekkürler görev atamaları ile ilgili ben daha çok matris oluşturmak istiyorum. Şuan bir tane matris hazırlamakla uğraşıyorum bitirdiğimde buradan paylaşıp yorumlarınızı almak isterim.
Merhaba, bende görev ataması için bir doküman hazırlamaktayım. Yapmış olduğunuz çalışmayı paylaşabilir misiniz acaba

Ekli dosyalar

• OK-FR-088-Atama Yazısı Formu.doc
    43 KB · Görüntüleme: 70
Eğer her isim için görev ataması yapmak isterseniz bence süreciniz çok uzar ve güncel tutulması zorlaşır. Yetkinlik matrisi hazırlamak ve yedeklerini orada belirlemek daha kolay olabilir. ayrıca hazır olan görev tanımlarını işe giriş belgesinde imzalayıp kayda aldığınızda işler daha kolay yürüyebilir. Organizasyon şemasında da isimler yerine birim başlıklarını yazmak gerek tabii.

Eğer her isim için görev ataması yapmak isterseniz bence süreciniz çok uzar ve güncel tutulması zorlaşır. Yetkinlik matrisi hazırlamak ve yedeklerini orada belirlemek daha kolay olabilir. ayrıca hazır olan görev tanımlarını işe giriş belgesinde imzalayıp kayda aldığınızda işler daha kolay yürüyebilir. Organizasyon şemasında da isimler yerine birim başlıklarını yazmak gerek tabii.
çok teşekkür ederim buda yardımcı olur bana

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri