metal işleme ile ilgili denetime gidik C SINIFI ALDIK Bize 4 kişi geldiler her bölüme ayrıldılar her biri ama devamlı iletişim halindeler ben İK,FİNANS,İSG hepsinden sordular çok iyi hazırlanmanız gerekiyor öncelikle İSG Evrakları çok önemli hepsine tek tek bakıyorlar risk analizleri defter tahliye plan eğitimler sağlık raporları , fabrika krokisi istiyorlar yapıp asın ve sisteminizde bulunsun kapasite raporları, sanayi sicil evrakları , görev tanımları organizasyon şeması birebir aynı bağlantılı olmalı çok dikkatliler , eski geçmiş eğitim plan arşivi , geri dönüşüm atıkları sıfır belge alınız pil eldiven tehlikeli atık var ise sisteme giriş yapmalısınız bir firma ile anlaşmalısınız , öneri formları bakmak istiyorlar örnek muhakakk olsun aksiyon alıyormusunuz belgeli istiyor öneri talimatı-çalışan personel giriş çıkışları nasıl takip edildiğini, kalite yönetim listesindeli formların revizyon listesi önemli, mesleki yeterlilik belgeleri, yedekleme talimatı,süreç ve erişim yetkilendirmleri yetki matrisleri,eğitim planları ve eğitimde verilen personele soru listesi puanlama, polivalans tablolları, kırılım listeleri, programdan ürün ağaçlaraına baktı süre operasyon, tezgah, Ekipman makine için periyodik bakım planlanması ve takibi,KKD Belirlenmesine Yönelik çalışma, KKD Teslimi yapılması,İhtiyaç planlama sürecinin Yönetimi,Üretim kapasitesi hesaplamalarında kullanılan-kullanılmayan kapasite takibi,şirketin maddi hasar sigortası burda yoksa sunu soyleyecek örnek biz size malzeme verdik çalındı yandı kimden temin edeceğim,Yönetim sistemindeki belgeler Yılda en az bir kez gözden geçirilerek hatalı kullanımlartın engellenmesi,Tüm alanlardaki KYS kaydı dışında kullanılan dökümanların KYS sistemine kayıt edilmesi, bu kadar aklımda kalan bütün kalite yönetim sisteminizi isg evraklarınızı gözden geciriniz birebir uyumlu olmalı kolaylıklar dilerimMerhabalar. Metal işleme veya elektronik kart üretimi ile ilgili denetime giren arkadaşlar var mı acaba?