Bir Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanının Günlük To Do listinde ne olmalı?

tmiktg

Teğmen
Üye
Merhaba,

Bir KYS Uzmanının (hizmet sektörü için) yapacağı günlük işler ne olabilir?

Sistem dökümanlarını çok sağlam bir temelde hazırladım. Prosedürler,akışlar,risk matrisi hepsi güncel

Süreç performansını genellikle Q bazlı ölçümlüyorum. Yıllık ve 6 aylıkta bulunuyor.

Bu sistemi kurup yöneten kişiler günlük to do larından sistemi geliştirmek için neler yaptıklarını paylaşabilirler mi?

Günlük/Haftalık/Aylık Departman bazlı açılan görevleri ölçme gibi bir düşüncem vardı ancak bunun şirket içinde departman bazlı iş yüklerinin tartışılmasına sebep olabileceği yönünde endişeler oldu. Süreç bazlı ölçümler vs uzun soluklu ve dönemlik oluyor. Efor koyup geliştirebileceğimiz alanlar neler olabilir?

Merhaba,
Sektör bilgisi verip süreçlerinizi kısaca anlatırsanız daha iyi cevaplar gelebilir. "Görevleri ölçmeyle" kastınız işlerin zamanında bitirilmesi performansı mı?

Ben üretimdeyim ama bana göre hizmet sektöründe günlük değerlendirilebilecek en önemli konu müşteri şikayetleri ve uygunsuzluklar olabilir.

Merhaba, Yanıt için teşekkürler. Fintech sektörü. Görevleri ölçme derken günlük aylık haftalık periyotlarda açılan görev vb sayıları tamamlanma hedef oran ile gerçekleşen oran ölçümü vb düşündüm ama yukarı da bahsettiğim nedenden yapılması biraz zor gibi.

Müşteri şikayetleri kısmına gelecek olursak çok canlı bir yapıyız ve gerekli gereksiz çok fazla geri bildirim geliyor. Bunlar ile ilgilinen bi ekip var zaten. Bunları tek tek df olarak açmak istesem çok fazla veri var yönetimi ve takibi çok çok zor. Aynı zamanda QDMS de kullanmıyoruz. Sistemimiz manuel

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri