merhaba benimlede paylaşabilirmisiniz [email protected]
Merhaba, rica etsem benimle de paylaşabilir misiniz? [email protected] teşekkür ederimmerhaba,
eğitim raporu, kalibrasyon takibi, bakım takibi ve analiz, 5s raporlama ihtiyacı olana iletebilirim. hepsi grafiksel veri içermektedir.
Merhabalar,Mail Adresini iletin ben size AS9100 ile ilgili iç denetim soru listesini ileteyim seren hanım
Sinan bey merhaba, biraz geç oldu ama bana da iletebilir misiniz? [email protected] . Teşekkür ederim.merhaba,
eğitim raporu, kalibrasyon takibi, bakım takibi ve analiz, 5s raporlama ihtiyacı olana iletebilirim. hepsi grafiksel veri içermektedir.
ilettimmerhaba benimlede paylaşabilirmisiniz [email protected]
ilettimMerhaba, rica etsem benimle de paylaşabilir misiniz? [email protected] , şimdiden teşekkürler.
[email protected] bu mail adresine gönderebilir misiniz. teşekkürler.merhaba,
Rica etsem bana da iletebilir misiniz? [email protected]Mail Adresini iletin ben size AS9100 ile ilgili iç denetim soru listesini ileteyim seren hanım
Sinan bey merhaba iç tetkik konusunda yardımcı olabilir misiniz? Birde süreç performans değerlendirmeler hakkında Rica etsem bana da iletebilir misiniz? [email protected]iç denetim soru listesi hazırlayın ,tüm departmanlar için ayrı olması gerekiyor. Aynı zamanda çıkan uygunsuzluklar için de uygunsuzluk formu hazırlayın . Uygunsuzluklarınızı takip etmeniz isteniyor denetimlerde.
Hatice hanım süreç performans değerlendirme konusunda da yardımcı olabilir misiniz? [email protected]
Tabii ki de yardımcı olurum, hangi süreçler için destek istiyorsunuz. ?Hatice hanım süreç performans değerlendirme konusunda da yardımcı olabilir misiniz? [email protected]
Hatice hanım mail olarak size dönüş yaptım.Tabii ki de yardımcı olurum, hangi süreçler için destek istiyorsunuz. ?