merhabalar ayberoz bey . Ben dokümanı indiremiyorum hata veriyor.Satın alma Prosedürü ( ISO9001:2015 )
Versiyon değişikliği sonrası ortaya çıkan Satın alma prosedürümüz ekte.
Değerlendirme ve yorumlarınızı bekliyorum.
Faydalı olur umarım.
Beğenilerinizi esirgemeyiniz![]()
Prosedürde amaç kısmını tamemen değiştirdim. ( Son paragrafta DÖF kalmış, Önleyici yerine iyileştirici kelimesi gelince DÖF = DİF oldu, onuda düzelttim.)
Bilgilerinize.. Düzeltilmiş halini yeniden yükledim.
Satın alma Prosedürü ( ISO9001:2015 )
Versiyon değişikliği sonrası ortaya çıkan Satın alma prosedürümüz ekte.
Değerlendirme ve yorumlarınızı bekliyorum.
Faydalı olur umarım.
Beğenilerinizi esirgemeyiniz![]()
merhabalar ayberoz bey . Ben dokümanı indiremiyorum hata veriyor.[/QUOTE
Ayberoz bey ben daha önce 17025 standartı ile çalışmıştım ilk defa 9001 üzerinde kalite yönetim temsilcisi olarak çalışmaya başladım .Bu iki standardın birbirine benzer ve farklı yönleri ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Merhaba,merhaba Satın almacı ihityacı olan malzemeleri tedarikçiye form karşılığında mı bildiriyor.sipariş/teklif formu adı altında var ise böyle bir form paylaşbilir misiniz?prosedürde isapriş kayıtları bu formlar aracılığıyla kayıt altına alınır demiş ama form numarası yok .Teşekkürler.
rica ederim iyi çalışmalarçok teşekkür ederim.
teşekkür ederimEğer firmamızın bir hammaddeye komponente ihtiyacı varsa Satınalma sipariş formu kullanıyoruz bizim üretimimiz bir ürün müşteriye teklifinde ise Malzeme Telif/Sipariş formunu kullanıyoruz. Sizde benzer bir çalışma uygulayabilirsiniz. Bu formları sistem dokümanı olarak bir numara vermeli ve ilgili prosedür de işlemelisiniz.