Merhabalar,
Oluşturduğum kalite el kitabında bazı eksiklikler var.
Örnek olarak baz alabileceğim kalite el kitabına ihtiyacım var.
Yardımlarınızı bekliyorum.
rica ederim kolay gelsinTeşekkür ederim cevabınız için
teşekkür ederimÖrnek Entegre Yönetim Sistemi El Kitabı ektedir.
Merhaba,Merhabalar,
Oluşturduğum kalite el kitabında bazı eksiklikler var.
Örnek olarak baz alabileceğim kalite el kitabına ihtiyacım var.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Sayın Sümme, öncelikle paylaştığınız dokümanın benim için çok iyi bir kaynak olduğunu söylemeliyim. Paylaşımınız için çok teşekkürler. Çalıştığım firma da kauçuktan sızdırmazlık elemanları üretiyor ve tıpkı firmanız gibi sektör olarak otomotive de diğer sektörlere de hizmet veriyor ve ürün tasarımı yapılmıyor. Bu nedenle sanırım çok faydalandığım bir kaynak oldu el kitabınız. Sizden rica etsem Proses Tasarım Prosedürü, Yeni Ürün Devreye Alma Prosedürü, Ürün Güvenliği ve Uygunluğu Prosedürü, Ürünün Muhafazası Prosedürü, Müşteri Özel İstekleri Takip Tablosu, Üretim Parçası Onay ( PPAP ) Talimatı dokümanlarını paylaşabilir misiniz. Lütfen hazıra konmak gibi algılamayın bu talebimi. Dokümanların çoğu bende mevcut ama benzer iş kolunda hazırlanmış bu dokümanları kaynak olarak alıp kendi dokümanlarımızı geliştirmemiz çok daha kolay ve etkin oluyor.Merhaba,
Bizde tasarım kapsam dışı ve emniyet parçası yok sizde varsa bu maddelerin altında gerekli dokümanlara atıf yapmalısınız.
[email protected] benimle de paylaşmanız mümkün mü?Sayın Sümme, öncelikle paylaştığınız dokümanın benim için çok iyi bir kaynak olduğunu söylemeliyim. Paylaşımınız için çok teşekkürler. Çalıştığım firma da kauçuktan sızdırmazlık elemanları üretiyor ve tıpkı firmanız gibi sektör olarak otomotive de diğer sektörlere de hizmet veriyor ve ürün tasarımı yapılmıyor. Bu nedenle sanırım çok faydalandığım bir kaynak oldu el kitabınız. Sizden rica etsem Proses Tasarım Prosedürü, Yeni Ürün Devreye Alma Prosedürü, Ürün Güvenliği ve Uygunluğu Prosedürü, Ürünün Muhafazası Prosedürü, Müşteri Özel İstekleri Takip Tablosu, Üretim Parçası Onay ( PPAP ) Talimatı dokümanlarını paylaşabilir misiniz. Lütfen hazıra konmak gibi algılamayın bu talebimi. Dokümanların çoğu bende mevcut ama benzer iş kolunda hazırlanmış bu dokümanları kaynak olarak alıp kendi dokümanlarımızı geliştirmemiz çok daha kolay ve etkin oluyor.
Aşağıdaki dokümanlar sistemimde hiç bulunmuyor, en azından bunları paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Proses Tasarım Prosedürü, Ürün Güvenliği ve Uygunluğu Prosedürü, Müşteri Özel İstekleri Takip Tablosu
Dokümanları açık paylaşmak istemezseniz [email protected] adresine de iletebilirsiniz.
Göndermeseniz de faydalandırdığınız el kitabı için tekrar teşekkür ederim.
merhaba 16949 ISO 9001 entegrasyonu yapmaya çalışıyorum, danışman desteği istedim ama firma maliyetlerden dolayı kabul etmiyor, örnek prosedür ve döküman, örnek talimat, süreçler, mevcut ise bana yardımcı olabilir misiniz, çok ağır bir mobbing altındayım, bir yandan üretimi de takip ediyorum, ne olur yardım edin[email protected] benimle de paylaşmanız mümkün mü?
Benim de çok ihtiyacım var ilgili dokümanlara. Rica etsem benimle de paylaşabilir misiniz ? [email protected]Sayın Sümme, öncelikle paylaştığınız dokümanın benim için çok iyi bir kaynak olduğunu söylemeliyim. Paylaşımınız için çok teşekkürler. Çalıştığım firma da kauçuktan sızdırmazlık elemanları üretiyor ve tıpkı firmanız gibi sektör olarak otomotive de diğer sektörlere de hizmet veriyor ve ürün tasarımı yapılmıyor. Bu nedenle sanırım çok faydalandığım bir kaynak oldu el kitabınız. Sizden rica etsem Proses Tasarım Prosedürü, Yeni Ürün Devreye Alma Prosedürü, Ürün Güvenliği ve Uygunluğu Prosedürü, Ürünün Muhafazası Prosedürü, Müşteri Özel İstekleri Takip Tablosu, Üretim Parçası Onay ( PPAP ) Talimatı dokümanlarını paylaşabilir misiniz. Lütfen hazıra konmak gibi algılamayın bu talebimi. Dokümanların çoğu bende mevcut ama benzer iş kolunda hazırlanmış bu dokümanları kaynak olarak alıp kendi dokümanlarımızı geliştirmemiz çok daha kolay ve etkin oluyor.
Aşağıdaki dokümanlar sistemimde hiç bulunmuyor, en azından bunları paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Proses Tasarım Prosedürü, Ürün Güvenliği ve Uygunluğu Prosedürü, Müşteri Özel İstekleri Takip Tablosu
Dokümanları açık paylaşmak istemezseniz [email protected] adresine de iletebilirsiniz.
Göndermeseniz de faydalandırdığınız el kitabı için tekrar teşekkür ederim.
Merhaba, rica etsem bana da gönderebilir misiniz? Çok teşekkürler [email protected]Merhaba yardımcı olmaya çalışırım, bende çok zorluk çektim IATF' geçiş sürecinde Standardın ve core tools eğitimlerini almama rağmen, tanıdığım birinden destek almıştım, ama proseslerimi bilmedi için çoğunu sonradan kendim hazırladım dokümanların, ama yine de fikir olmuştu, gün içinde göndermeye çalışacağım.
Merhabalar, dokümanlarınızı benimle de paylaşmanız mümkün müdür? [email protected]Merhaba yardımcı olmaya çalışırım, bende çok zorluk çektim IATF' geçiş sürecinde Standardın ve core tools eğitimlerini almama rağmen, tanıdığım birinden destek almıştım, ama proseslerimi bilmedi için çoğunu sonradan kendim hazırladım dokümanların, ama yine de fikir olmuştu, gün içinde göndermeye çalışacağım.
iyi günler. benimle de paylaşabilir misiniz? teşekkürler. iyi çalışmalar. [email protected]Merhaba yardımcı olmaya çalışırım, bende çok zorluk çektim IATF' geçiş sürecinde Standardın ve core tools eğitimlerini almama rağmen, tanıdığım birinden destek almıştım, ama proseslerimi bilmedi için çoğunu sonradan kendim hazırladım dokümanların, ama yine de fikir olmuştu, gün içinde göndermeye çalışacağım.