Online Satış Iso 9001-2015 Kalite Yonetim Sistemi Risk Degerlendirme Proseduru Ve Risk Degerlendirme Tablosu

YBS

Orgeneral
Site Yöneticisi
Merhaba ISOFRM Üyeleri

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Risk Yonetim Prosedürü ve Risk Değerlendirme Tablosu ve Diğer Dokümanları %50 indirimli alabilmek için BURAYA TIKLAYINIZ.
Ücretsiz dokümanları tüm bilgilerinizi girdikten sonra indirme linkleri otomatik olarak açılacaktır. siparişinizde ücretli bir doküman olması halinde tarafımızdan onay verilmedikçe indiremeyeceğinizden tüm sipariş toplamının sıfır olmasına önem göstermeniz gerekmektedir.

Umarım hazırlanan dokümandan memnun kalırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba

sipariş verdim ve ödemeyi yaptım (1376 nolu sipariş için) . ancak dokümanları nasıl indirebilirim. gelen mail üzerinden indirme yapamıyorum

Merhabalar. Dokümanları indirebilmeniz için kullanıcı adınız ve şifrenizle sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Telefondada anlattığımız gibi işlem yaparsanız bir problem olmayacaktır.
Sizlere yardımcı olmaktan mutlu olduk.
Başka bir isteğiniz olursa lütfen bizi arayınız.
Teşekkür ederiz

Merhabalar YBS
Bizim firmamızda ISO 9001, 14001,18001 ve 10002 bulunmaktadır. Ve ben revizyonu entegre olarak yapmak zorundayım buna istinaden bir kalite el kitabı hazırlayabilir misiniz ücreti ne olur?

Merhabalar. Ohsas 18001 standardı ıso 9001 ve iso 14001 2015 versiyonları ile uyumlu değil. Hepsini entegre etmeniz çok zor olur. Karışık bir sistem olur. Fakat isterseniz iso 9001:2015 ve iso 14001:2015 versiyonunu entegre yapabiliriz. İsterseniz taslak dokümanı biz hazırlayıp e-ticaret alanımıza koyabiliriz sizlerde oradan satın alabilirsiniz. ISO 10002 standardınıda ayrıca entegre yapabiliriz.
Saygılarımızla

Merhabalar;

Çok sevinirim. e-ticaret alanınızda ne zaman olur? Ayrıca formlarla ilgili de e-ticaret alanınıza dokümanlar koyarsanız hemen satın alabilirim. İyi çalışmalar dilerim.

Bayram tatilinde ISO 9001:2015 Versiyonuna göre tüm dokümanları sitemize koyacağız. İlgili Tarafların İhtiyaç ve Beklentileri Prosedürü, Değişiklik Yönetim Prosedürü vb tüm dokümanlara yakında web sayfamızdan küçük ücretler karşılığında alabileceksiniz.
İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

merhaba YBS, sistenizde ücretsiz dökümanlarınız var onları nasıl temin edebiliriz. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar. ücretsiz olanları sepete ekliyorsunuz. ödeme yap butonunu tıklıyorsunuz. bilgilerinizi giriyorsunuz. daha sonra siparişi onayla dediğinizde indirme linkleri açılacaktır. ücretli olanları sepete eklerseniz bizim ödeme aldıktan sonra onay vermemiz gerekecektir. o yüzden sepetteki ürünlerin sıfır TL olmasına dikkat etmeniz yeterli.
Saygılarımızla...

Güzel doküman tavsiye ederim arkadaşlar. En doğru yaklaşımı tanımlamışsınız. 5x5 matris küçük kalırdı 10x10 matris yaparak daha doğru sonuçlar elde edilmiş. Tüm ISO standartları bu formatta risk değerlendirme yapılmalı. ISO 14001:2015 de bu şekilde olmalı hatta ISO 27001:2017 ve ISO 45001 standartlarıda bu şekilde proses tabanlı risk değerlendirme olmalı. Emeğiniz için teşekkür ederim.

Merhaba ISOFRM Üyeleri

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Risk Yonetim Prosedürü ve Risk Değerlendirme Tablosu ve Diğer Dokümanları %50 indirimli alabilmek için BURAYA TIKLAYINIZ.
Ücretsiz dokümanları tüm bilgilerinizi girdikten sonra indirme linkleri otomatik olarak açılacaktır. siparişinizde ücretli bir doküman olması halinde tarafımızdan onay verilmedikçe indiremeyeceğinizden tüm sipariş toplamının sıfır olmasına önem göstermeniz gerekmektedir.

Umarım hazırlanan dokümandan memnun kalırsınız.

merhaba online satışta bulunan 9001 versiyon eğişikliği prosödürlerini indiremiyorum yardı olabilirmisiniz

merhaba online satışta bulunan 9001 versiyon eğişikliği prosödürlerini indiremiyorum yardı olabilirmisiniz
Sayfamızda yoğun bir ilgiden dolayı sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Tekrar deneyin indiremezseniz hemen yardımcı olalım.
İlginiz için teşekkür ederiz...

Merhaba,
9001-2015, 22000 18001 14001 10002 kalite yönetim sistemlerim var ancak 2015 revizyonunu henüz yapmadım ve entegre bir sistem olmasını istiyorum. Mevcut dokümanlar üzerinden revizyon için yardımcı olur musunuz, ne kadar sürer ve ücret ne ödemem gerekiyor. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Merhaba 9001:2008 ile aynı olan 9001:2015 dokümanlarının kodlarını değiştirmeye gerek var mı sadece revizyon yapsak yeterli mi?
9001:2015 versiyonu için 2008'den ayrı bir kodlama çalışması yapılmalı mı sizce?

Merhaba.
ISO 9001:2008 versiyonun da kullandığınız kodlama yapısına ISO 9001:2015 KYS'de aynen devam edebilirsiniz. Eksik veya kalkan doküman veya uygulamaları revize etmeniz yeterlidir. Yeni Uygulamalarıda(Risk ve Fırsatlar, Değişiklik Yönetimi vb) sisteme eklemeniz gerekmektedir.
Eski dokümanlarda Dokümanların Kontrolü, Kayıtların Kontrolü gibi tanımlar vardı. Şimdi dokümante bilgi olarak tanımlanmaktadır. Buradaki amaç bilgi varlıklarını da sistem içerisinde dahil etmişlerdir.
İyi Çalışmalar...

Merhabalar. Online satışlarımızda tüm Kredi Kartları ile satış işlemi başlamıştır. İsterseniz taksit imkanından yararlanabilirsiniz. Yakın zamanda diğer dokümanlarımızıda sizlerle paylaşıcağız. İlginiz İçin Teşekkür ederiz.

Online Satınalma İçin Tıklayınız

Merhabalar. Sunucularımızı Daha Güçlü Sunuculara taşıdık ve kapasitesini artırdık.
Artık YBS-Yönetim Bilişim Sistemleri'nden doküman alanlar sınırsız zamanda, sınırsız indirme yapabilecekleri gibi dokümanlarda güncelleme yaptığımızda ücretsiz son sürümlerine ulaşabilecekler.
Sizlerden gelen geri bildirimler sonucu Dokümanlarımızı her geçen gün mükemmele yaklaşmak için güncelliyoruz.
Sayfamızdaki Revizyon Takip alanından doküman güncellemelerimizi takip edebilirsiniz.
Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi tavsiye ederiz. yapılan son güncellemeler sosyal medya hesaplarımızdan duyurulmaktadır.
İlginiz İçin Çok Teşekkür Ederiz.

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri