üst yönetim: vizyon, misyon, yatırım planları, stratejik hedefler,
-Kalite yönetim Departmanı: strateji ve hedef bağlantısı, web sitesi yönetimi, risk analizi, performans hedefleri, DF ve şikayet yönetimi, doküman yönetimi, dokümandaki gizlilik kontrol dağıtım aşamaları, kullanım dışı kalan dokümanların kontrol edilmesi vb.
-Üretim Planlama: planlamanın nasıl yapıldığı, bu aşamada nelere dikkat edildiği, atık çıkarma seri üretim vb. kriterler, ham madde tedariğinin nasıl tetiklendiği, olası bir aksaklıkta ( grev, doğal afet vb. ) üretimin durması halinde yedek plan var mı? Şirket üretiminin devamlılığını nasıl sağlayacak.
-Pazarlama Satış: müşteri taleplerinin nasıl karşılandığı, siparişlerin ne şekilde alındığı, dokümandaki ile uyuşup uyuşmadığı, müşteri mülkiyetinin varlığı ( numune söz konusu olabilir veya müşteriye ait çizim, reçete bilgisi vb.)
-Finans&Muhasabe müşteri şikayetlerinin nasıl yönetildiği. ! tane kapanan müşteri şikayeti örneği uygun kapatılmış mı, sorun çözülmüş mü?
-Arge: gizlilik nasıl sağlanıyor, yetkilendirme yapılmış mı? hedefleri neler ne kadar gerçekleşmiş takip ediliyor mu? yıl içinde kaç üretime dönen geliştirme yapıldı vb.
-İdari işler: taşere edilen hizmetler, tedarikçi mülkiyetinin yönetimi ( kiralık araç vs. ), zimmet idari işlerde ise ( genelde zimmet düşümleri zimmetleme konusu sıkıntılıdır. ) işten en son çıkan kişinin düşümü nasıl yapıldı, süreç nasıl ilerledi dokümante edilene uygun mu? Son işe giren personel örnek alınarak zimmetleme nasıl yapıldı? personel işe gelmeden bilgisayar telefon kırtasiye vb. ihtiyaçları karşılandı mı?
aklıma ilk gelen konu başlıklarını yazdım ama umarım işinize yarar.