IATF 16949 vs VDA 6.3

GamzeAC

Teğmen
Üye
Merhabalar. Calistigim firma icin bir ic denetim plani hazirlamaya calisiyorum. (Sistem, proses ve urun denetimi)
IATF sistem denetimini ve VDA proses denetimini nasil ayni dokumanda birlestirebilirim?
Ya da baska bir deyisle firmanizda bu iki standardi merge ederek mi denetim yapiyorsunuz ikisi de varsa?
Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

Size yollarsa bana da iletin lutfen. Cunku mailde bana dokuman paylasamayacani ama bilgi paylasiminda bulunmamiz icin whatsapp numarami paylasabilecegimi belirtmis.
V.D.A 6.2 / 6.3 / 6.5 yapacak düzeyde olsanız dökümantasyonu aramazdınız,whatsaptan yazın soru cevap şeklinde ilerleyelim,hem sizde öğrenmiş olursunuz diye yazdım,şimdi burda böyle mesaj yazmanız yakışıkalmamış,firma bilgilerimi paylaştım ve size firma bilgilerinizi sordum,kurumsal mail değil özel mail kullanıyorsunuz,rakip firmaysanız yapacağım bu paylaşım suç olur dedim.

bu sitede bi sürü paylaşım var görüyorum okuyorum uzun zamandır,
vda içinde bi sürü döküman var,
paylaşılan dökümanlarıda bilgisayarıma indirip bakıp inceliyorum,
kusura bakmasın kimse ama sitede kalite yönetim sistemini tam olarak bilen tatbik eden tek kişi yok,
ben 40 yıldır bu işi yapıyorum,türkiyenin en büyük kuruluşlarında görev yaptım,
önümüzdeki aydan sonrada çalışmayı bırakmak niyetindeyim,
dedimki mesleğim benim mirasım,
sildiğim bu siteye yeniden geldim, yardım edeyim gençlere,işi doğru yerden doğru şekliyle öğrensinler dedim,
sitede dökümanlar parayla satılıyor diye bişey paylaşmıyorum,
mail bırakın diyorum,hep özel mailler,yinede sadece bu gün onlarca kişiye yüzlerce döküman ilettim.
hata etmişim.
herkese kolay gelsin kusura bakmayın.

V.D.A 6.2 / 6.3 / 6.5 yapacak düzeyde olsanız dökümantasyonu aramazdınız,whatsaptan yazın soru cevap şeklinde ilerleyelim,hem sizde öğrenmiş olursunuz diye yazdım,şimdi burda böyle mesaj yazmanız yakışıkalmamış,firma bilgilerimi paylaştım ve size firma bilgilerinizi sordum,kurumsal mail değil özel mail kullanıyorsunuz,rakip firmaysanız yapacağım bu paylaşım suç olur dedim.

kusura bakmasın kimse ama sitede kalite yönetim sistemini tam olarak bilen tatbik eden tek kişi yok,
sildiğim bu siteye yeniden geldim, yardım edeyim gençlere,işi doğru yerden doğru şekliyle öğrensinler dedim,
mail bırakın diyorum,hep özel mailler,yinede sadece bu gün onlarca kişiye yüzlerce döküman ilettim.
hata etmişim.

Yanlis anlasilmaya ben de sebep olmak istemem ama gunumuz sartlarinda wapp istendiginde bir kadin olarak tepkisiz kalamazdim. Bu konuda size de dikkatli olmanizi tavsiye ederim o yuzden.
Elbette sirket kurallari geregi mail atmak istemiyor olabilirsiniz ama ozel ya da kisisel mail farketmeksizin birine bir know-how olabilecegini dusundugunuz dokumani gonderdiginizde bunun dagilmamasini artik zaten onleyemezsiniz. Rakip olup olmamasi farketmez yani.

Iyi calismalar dilerim.

Merhabalar. Calistigim firma icin bir ic denetim plani hazirlamaya calisiyorum. (Sistem, proses ve urun denetimi)
IATF sistem denetimini ve VDA proses denetimini nasil ayni dokumanda birlestirebilirim?
Ya da baska bir deyisle firmanizda bu iki standardi merge ederek mi denetim yapiyorsunuz ikisi de varsa?
Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
merhaba. benimle de paylaşabilir misiniz?

hata etmişim.
[email protected]

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri