Detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Periyodik gözden geçirme yaptığımız Dış Kayn. doküman takip sistematiğimiz mevcut. Eksiğimiz müşteri özel isteklerinin toplandığı bir veri tabanı. Format konusunda karar veremiyorum. Müşteri isimlerinin ve gereksinimlerinin(özel isteklerinin) olduğu bir tablo var taslağımda ama şu noktada takılıyorum:
* Ürün bazındaki özel istekler bu genel tabloya dahil edilmeli mi? Örneğin A ürününe ait bir malzeme şartnamesine uygunluk gereksinimi var veya yanmazlık şartı var ama B ürününde bir şartname yok , bu noktada ürün ürün eklemek gerekli mi emin olamadım.
* İlk sütunda müşteri isimleri , diğer sütunlarda genel başlıklar halinde özel isteklere göre sütun başlıkları vermek ve ona göre içini doldurmak yeterli mi? Örneğin sütun başlıkları olarak ; Kalite PPM, Teslimat Hedef, Teslimat şartları, Problem/Uygunsuzluk Çözme Şartları, Değişiklik Yönetimi, SPC/CPK, PPAP şartları, Yasal Gereklilikler, vb.
Sizin örnekle de ilişkilendirirsem; Ford satırında Değişiklik Yönetimi olarak "Ford mühendislik değişikliği 10 iş günü içinde iç değişiklik fizibilite güncellenir" diye açıkça yazmam yeterli mi?
Yada daha kısa yoldan Ford CSR Manuel'e atıf yapıp kapatabilir miyim tabloda?