[email protected] rica etsem paylaşabilir misinizMerhaba mail adresi paylaşsak dosyayı iletmenizde bir sakınca var mıdır ?
Bilgi verebilir misiniz ?
[email protected] adresine yazarsanız yardımcı olayım.[email protected] rica etsem paylaşabilir misiniz
MERHABA, [email protected] adresine yazabilir misiniz?merhaba [email protected] adresine de paylaşabilirseniz sevinirm
merhaba, elinize sağlık [email protected] paylaşmanızda bir sakınca yoksa rica ederim.Merhaba, haftalık olarak yapılan kalite-üretim toplantısında alınan kararlar ve aksiyonları ile ilgili takip edebilmek amacı ile yaptığım programın görüntüsünü atıyorum. İsteyen değerlendirebilir.
Sinan Bey Benimle de paylaşabilir misini? [email protected] çok güzel bir çalışmaMerhaba, haftalık olarak yapılan kalite-üretim toplantısında alınan kararlar ve aksiyonları ile ilgili takip edebilmek amacı ile yaptığım programın görüntüsünü atıyorum. İsteyen değerlendirebilir.
sinan bey benimle de paylaşır mısınız [email protected]Merhaba, haftalık olarak yapılan kalite-üretim toplantısında alınan kararlar ve aksiyonları ile ilgili takip edebilmek amacı ile yaptığım programın görüntüsünü atıyorum. İsteyen değerlendirebilir.