DOKÜMANTASYON

nazlıbzk

Teğmen
Üye
Merhaba, firmamızda bulunan iç denetim soru listesi tek bir doküman numarası ile yayınlanmıştır. Excel halinde olan bu listede her süreç için ayrı bir sayfa açılarak süreç bazlı sorular oluşturulmuştur. Su an bir süreç daha ekleyerek iç denetim sorularını hazırlamak istiyorum ama yeni bir liste oluşturmadan sadece süreç adı ve soruları değiştireceğim için revizyon versem uygun olmaz, doküman numarasını değiştirerek yayın tarihi versem bu süreç hariç diğerleri tek doküman numarasıyla olmaz. Ne yapacağım konusunda karar veremiyorum. Tüm süreçlerin soru listesini ayrı bir doküman olarak tekrar yayınlamayı düşünüyorum ama o zaman doküman numaraları değiştiği için revizyon mu vermem gerekiyor fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba,

mevcut dokümanınızı bir sürece indirgeyin ve bu dokümanının revizyon gerekçesine süreçlerin soruları ayrılmıştır. bu doküman numarası ile örneğin yönetimin liderliği süreci sorularını içerecektir yazın.
sonrasında tüm süreçler için ayrı ayrı numara verin ve yeni yayın olarak yayınlayın. ayrılan süreçler yeni yayın yapılacak. buna dikkat edin lütfen.

umarım anlatabilmişimdir

kolay gelsin

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri