17024 Standart Eğitimi

staplaci

Er
Üye
Merhabalar iyi forumlar,
TSE ISO EC 17024:2012 Standart Eğitimini almak istiyorum. Fakat Türkak taki eğitim takvimleri dolu. Özel kuruluşlardan aldığım eğitim ve Sertifikalar ,Türkak Denetiminde yeterli olur mu? Hangi konulara dikkat etmem gerekiyor?
Türkak ile görüştüğümde eğitim alınan kurumun akredite olmasının daha sağlıklı olacağını ilettiler. Fakat herhangi bir kuruma yönlendirmediler. Bazı kurumlar akredite olduklarını ilettiler fakat akredite kurum arama kısmında karşıma çıkmadılar. Bazı kurumlar eğitim ve sertifika vermek için akredite olmaya gerek olmadığını illettiler. Ne yapmam gerektiğine emin olamadım.

Teşekkürler
 
Merhaba,

TÜRKAK denetimine girecekseniz eğitimleri TÜRKAK tarafından almanız daha faydalı ve kaliteli olacaktır. Bu konuda çok iyi eğitmenlere sahipler. Ayrıca tetkikçiler; denetimlerde sertifikalara özellikle bakarlar, kimin eğitim verdiğine bile dikkat edebilirler. Denetimleri biraz titiz ve detaylı geçer. Kendi kurumlarından sertifika almanız avantajınıza olacaktır.

Kurumların eğitim ve sertifika vermesi için akredite olması kurumun prestiji için önemlidir. Dediğim gibi diğer kuruluşlar için bir şey söyleyemem ama mümkünse 17024 denetimi için eğitimlerinizi Türkak'tan almanız faydalı olacaktır.
 

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri
Üst