13485

merhabalar. Medikal sektörde doküman paylaşımı ile bazı özel bilgileri de paylaşmak anlamına gelebiliyor. Bu yüzden bu konuda çekimser kalabilirim ancak standardın anlaşılmayan maddeleri konusunda anladıklarımı veya denetimde edindiğim tecrübeleri paylaşabilirim tabi ki. Ayrıca 13485 konusunda deneyimli arkadaşlarımızı bu platforma davet edersek hepimiz için faydalı olacaktır.
merhaba tavsiye niteliğinde uyarı formu formatı elinizde mevcut mudur?
 
Merhaba arkadaşlar isimim Öykü aranıza yeni katıldım siteyi ve diğer standartlara ait bölümleri inceledim ve bizim bölümün maalesef pek de aktif olmadığını gördüm. Geçen bu süre zarfında birçok arkadaşımız denetime girmiş ve birtakım çalışmalar yapmıştır. Lütfen deneyimlerimi paylaşalım ve biz de bölümümüzü aktif tutalım bize bizden başkasının faydası olmaz :) şaka bir yana gerçekten bu konuda biraz duyarlı olursak hepimizin işi kolaylaşacaktır.
Hepinize iyi çalışmalar dilerim.
 
13485:2016 Baş Denetçilik eğitimi neden açılmıyor? Kaç aydır araştırmaktayım henüz bir eğitim bulamadım.
 
Arkadaşlar merhaba..Bana Sted Doküman örneği verebilir misiniz? Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.
 
merhaba.. elinde transport validasyonu yapmam için bir form- format olan arkadaşım var mı? denetlemeye gireceğim, hazırlamam gerekiyor ve hiç bilgim yok..
 
Selam arkadaşlar. Risk Analizinde ALARP seviyesi (yeni 14971 de) güncel standartta yok demişler. Uzun zamandır tıbbi cihaz çalışmadım. Elinde yeni Risk Analizi olan var mı acaba? Lütfen yardım.
 
Merhaba arkadaşlar,
Profil projektör cihazı için validasyon çalışması yürütmem gerekiyor. Fakat bunu gerçekleştiren bir validasyon firması bulamadım. Daha hassas bir ölçüm cihazı ile gerçekleştirilen bir ölçümle kıyas yapmayı düşünüyorum. Daha hassas ölçüm yapan cihazlar hakkında bilginiz var mı ? Veya daha önce profil projektör cihazı validasyon çalışması yapan var mı ?
 

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri
Üst